Rednic în criză profundă cu moldovenii: „Zici că am venit la Iaşi după vreo zece victorii la rând!”

Autor:
Publicat: 16/02/2020 | 10:14
Rednic în criză profundă cu moldovenii: „Zici că am venit la Iaşi după vreo zece victorii la rând!”

Universitatea Craiova a câștigat spectaculos cu scorul de 5-2 (3-0) în deplasare duelul din penultima etapă a Ligii 1 cu Poli Iași și s-au apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj.  

Oltenii au început în forță confruntarea din Copou, marcând de trei ori în prima jumătate de oră, prin Alexandru Cicâldău (min.16- penalty) şi Mihai Bălaşa (min. 22). Moldovenii au dat impresia că pot reintra în meci în al doilea mitan când au redus la un gol diferența pe tabela de marcaj prin execuțiile spectaculoase ale lui Cosmin Frăsinescu (min.52) şi argentinianului Manuel De Iriondo (min.69).

Finalul a aparținut echipei pregătite de Corneliu Papură care a mai punctat de două ori în poarta moldovenilor prin Nicuşor Bancu (min.82) şi bosniacul Elvir Koljic (min.88), semnând astfel cea de-a treia înfrângere consecutivă a ieșenilor cu Mircea Rednic pe bancă.

După acst meci, Politehnica a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie, un egal şi zece înfrângeri, acesta fiind al optulea eşec la rând. La finalul partidei „Puriul” a fost contestat de fani, moldovenii din tribune cerându-i demisia, lucru care l-a deranja pe tehnician.

„Da, am văzut. Şi la 2-3, când echipa avea nevoie de susţinere, nu am mai auzit nimic. Bizar, mi s-a părut bizar. Când echipa juca şi avea nevoie de susţinerea publicului, nu s-a mai strigat nimic, nici măcar demisia. Puteau să o ţină în continuare cu demisia. Zici că am venit la Iaşi după vreo zece victorii la rând, erau toate lucrurile în regulă şi acum lumea s-a trezit. Sunt un pic surprins, dar am atâta experienţă… Am încredere în jucători şi în munca pe care o facem aici şi nu cedez aşa uşor”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de după meci.

Pentru ieșeni urmează derby-ul Moldovei cu FC Botoșani în deplasare în ultima rundă a acestui sezon regular.