Acasă » Cancan » ”Regele aroganțelor” a pus mâna pe cârciuma milionarilor și a închis-o… Motivul?! Îl deranja muzica de pe terasă!

”Regele aroganțelor” a pus mâna pe cârciuma milionarilor și a închis-o… Motivul?! Îl deranja muzica de pe terasă!

De: Răzvan Scarlat 29/05/2018 | 23:30

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, o mega-poveste, al cărei deznodământ i-a îndoliat pe bogătașii din țara noastră. Un miliardar ultradiscret care, de azi, ar putea fi poreclit, fără probleme, ”Regele aroganțelor”, a pus mâna (printr-un mecanism perfect legal) pe celebra cârciumă „El Capitan”, de pe malul lacului Snagov, după ce a participat, anul trecut, la o licitație. Pe omul de afaceri nu l-a interesat profitul. Culmea! Dimpotrivă, a închis localul, iar motivul gestului este incredibil. () Miliardarul era deranjat de muzica de la terasă și, astfel, a făcut tot posibilul pentru a închiria spațiul, după care să poată pune lacătul pe ușa localului. „El Capitan” era locul unde afaceriști de top și politicieni cunoscuți se strângeau în fiecare weekend.

„El Capitan” a fost, mult timp, raiul milionarilor. Era căutat mai ales de către oamenii cu bani din Capitală și nu numai. Localul este, însă, în prezent, istorie. Cum s-a ajuns aici? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

Anul trecut, pe 10 iulie, a avut loc o licitație pentru închirierea spațiului, pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire. Suprafața a intrat în posesia unuia dintre cei mai bogați români, despre care se spune că are peste 100 milioane de euro cash doar în băncile din România. În plus, bogătașul deține proprietăți uriașe, care valorează o avere, și este, probabil, cel mai mare deținător de spații comerciale, casele lui de schimb și amanet împânzind țara noastră. (VEZI AICI: CLUBURILE FRATELLI, CHABOO, SEVA ȘI ALTELE, ÎNCHISE!)

Miliardarul a câștigat, așa cum era de așteptat, licitația. A închiriat terenul pe care se află „El Capitan” pentru o perioadă de 60 de luni, oferind chiar și o garanție. Surse autorizate susțin că la licitație au participat trei companii, toate controlate sau având legături cu mega-discretul om de afaceri. Acesta a vrut să fie sigur că va obține contractul de la Primăria Snagov și, din acest motiv, a participat la licitație cu trei firme. (NU RATA: TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT LA EL CAPITAN DE LA SNAGOV! )

Societățile mai sus amintite au, de asemenea, legături cu Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, și Remus Truică, un celebru om de afaceri, cu relații în lumea politică. După ce a câștigat licitația, miliardarul a decis să nu mai deschidă „El Capitan”, iar locul cu pricina l-a dat în comodat – cu titlu gratuit, prin urmare – Căpităniei Snagov.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat și motivul pentru care omul de afaceri a decis să nu mai redeschidă superbul local de care milionarii se bucurau la final de săptămână.

Bun prieten și asociat cu Gabriel Mutu, miliardarul are o proprietate fabuloasă pe malul Lacului Snagov și, deranjat de muzica din weekend de la terasa „El Capitan”, a luat decizia să pună mâna pe ea și s-o închidă. Lucru pe care, de altfel, l-a și reușit. Astfel că omul de afaceri se poate bucura, acum, de liniște. A scăpat de petrecăreți și a “ras” din Parcul Snagov cârciuma de suflet a oamenilor cu bani din București și împrejurimi. ()

Sursele noastre susțin că, în prezent, este „doliu” în lumea bogătașilor de pe malul Snagovului. „El Capitan” era operat de LOFT și era localul preferat al persoanelor cu dare de mână, dar și singurul restaurant frecventat de toată protipendada. Acolo, în fiecare weekend, milionarii României se întâlneau la party-uri cu băuturi dintre cele mai scumpe și apăreau cu bărcile direct de pe lac. (CITEȘTE ȘI: EFECTUL COLECTIV! UN CLUB DE FIȚE DIN BUCUREȘTI, ÎNCHIS DE AUTORITĂȚI)

Un consilier local, Mihai Anghel, a explicat licitația care a avut loc pentru „El Capitan”, precizând că prețul de pornire a fost surprinzător de mic, dacă ținem cont de valoarea spațiului.

Eu, din calitatea mea de consilier, am cerut în acel moment, când s-a scos la licitaţie acel teren, pentru că noi vorbim de teren, nu de construcţie, am solicitat ca preţul minim de pornire să fie undeva între 2.500 şi 3.000 de euro pe lună. Lucru care, din păcate, nu a fost pe placul membrilor Consiliului Local. Nu au ţinut cont de propunerea mea şi au rămas la propunerea primarului ca licitaţia să se pornească de la o sumă în jur de 1.000 de euro pe lună.

Expira termenul de închiriere şi trebuia, într-un fel sau în altul, ori să se prelungească, ori să se găsească un alt client acolo. În mod normal, licitaţia nici nu trebuia ţinută din punct de vedere juridic pentru că nu în Consiliul Local se stabileşte preţul de pornire. Trebuia adus un evaluator, care trebuie să facă o cercetare la faţa locului, să propună un preţ de pornire al licitaţiei. Şi, într-adevăr, de acolo, de la preţul de pornire al licitaţiei, Consiliul Local avea puterea să îl crească sau să îl scadă. Trebuia să existe un studiu de piaţă. Lucru care nu s-a întâmplat. Studiul de piaţă se pare că l-a făcut iniţiatorul proiectului de hotărâre, în speţă domnul primar, pentru că asta reiese din documente.

Preţul a fost unul foarte mic, având în vedere că acolo se desfăşura o activitate economică unde veneau oameni cu dare de mână, ca să nu spun altfel, preţurile, din câte ştiu eu, erau destul de mari, fiind, practic, cea mai frumoasă şi cea mai căutată zonă de pe malul Lacului Snagov. Toată crema Bucureştiului şi nu numai o puteai întâlni în zilele de weekend la El Capitan, în Snagov. Şi, atunci, 1.000 de euro pe lună este extrem de puţin”, a spus Mihai Anghel pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ce spune Mihai Anghel despre contractul de comodat

Întrebat cum comentează faptul că miliardarul a dat în comodat Căpităniei Snagov, locul cu pricina, Mihai Anghel a declarat: “Știu că există acolo, dacă mergeţi pe lac, există o pancartă pe care scrie foarte clar «Căpitănia Lacului» sau ceva de genul. Dar nu ştiu dacă li s-a făcut comodat pe întregul teren sau toate construcţiile de acolo. Din câte ştiu sau din câte se vede, se pare că există doar o construcţie mică între El Capitan şi Dolce Vita. Nu cred că este vorba de toată suprafaţă de 3.000 şi ceva de metri pătraţi care s-a scos la licitaţie”.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a încercat să ia legătura cu reprezentanții Căpităniei Snagov. Un angajat ne-a solicitat să trimitem un e-mail, lucru pe care l-am și făcut. Din păcate, până în clipa de față, nu am primit niciun răspuns cu privire la contractul de comodat prin care “Regele aroganțelor” le-ar fi cedat, cu titlu gratuit, suprafața pe care a câștigat-o la licitație.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...