„Regele medicamentelor” şi soţia sa au fost găsiţi spânzuraţi! Detalii cutremurătoare

Publicat: 19/12/2017 | 10:36
Un miliardar canadian, fondatorul unui companii farmaceutice, şi soţia lui au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor din Toronto în circumstanţe descrise drept "suspecte" de către poliţie,. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite la subsolul locuinţei. Oamenii legii au anunţat că nu există semne că s-ar fi forţat intrarea în locuinţă, iar presa locală notează că anchetatorii nu caută în acest moment un suspect.
 

Barry Sherman era fondatorul şi preşedintele companiei farmaceutice Apotex, un producător major de medicamente generice. Mai mulţi înalţi oficiali canadieni, între care şi premierul Justin Trudeau, au transmis condoleanţe pe Twitter după moartea celor doi.

“Eu şi Sophie suntem întristaţi de vestea morţii lui Barry şi Honey Sherman. Condoleanţe familiei şi prietenilor”, a scris Trudeau.  

Anchetatorii aşteaptă autopsiile pentru a găsi răspunsuri la mai multe întrebări, luând în calcul în prezent o dublă sinucidere sau o crimă urmată de sinucidere. O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru Globe and Mail că privilegiază ipoteza uciderii lui Honey, 70 de ani, de către soţul ei, 75 de ani, şi sinuciderii acestuia din urmă.

Cadavrele celor doi au fost găsite spânzurate de o balustradă de la marginea piscinei interioare. După ce şi-a ucis soţia şi i-a plasat trupul neînsufleţit ca şi cum s-ar fi spânzurat, Barry Sherman s-a spânzurat alături, a declarat sursa sus-menţionată. Copiii lor refuză acest scenariu. „Suntem şocaţi“ de „o teorie în care nici familia, nici prietenii, nici colegii lor nu cred“, au reacţionat ei într-un comunicat difuzat sâmbătă seara.

„Părinţii noştri împărtăşeau un entuziasm pentru viaţă şi un angajament faţă de familia şi comunitatea lor total incompatibile“ cu zvonurile asupra „circumstanţelor din jurul morţii lor“, se mai arată în comunicat.

 

Sherman, care avea 75 de ani, a fost fondatorul companiei farmaceutice Apotex. El era unul dintre cei mai bogaţi oameni din Canada, averea sa fiind estimată de Forbes la 3,2 miliarde de dolari, şi un cunoscut filantrop.

Barry şi Honey Sherman au patru copii. Barry Sherman nu s-a prezentat la muncă joi şi din aceeaşi zi nimeni nu a discutat nici cu soţia sa.   Apotex se află pe locul şapte în topul celor mai importante companii farmaceutice din lume. Compania are peste 11.000 de angajaţi.

 

 

Citește și...