“Regele pantofilor” se razboieste cu mama copilului sau. Afla ce au de impartit

Publicat: 29/01/2014 | 00:13
“Regele pantofilor” se razboieste cu mama copilului sau. Afla ce au de impartit

Florin Panea, cunoscut ca si “Regele pantofilor” deoarece detine un celebru lant de magazine, se razboieste in instanta cu fosta sa iubita, motivul fiind copilul pe care cei doi il au impreuna
 

Florin Panea si Nicoleta, cea alaturi de care a trait pana la un moment dat o frumoasa poveste de dragoste, au hotarat sa puna capat relatiei, iar acum se lupta pentru copil. Femeia a introdus o actiune in instanta care are ca obiect exercitarea autoritatii parintesti, iar in prezent procesul este pe rol. Urmatorul termen va avea loc la sfarsitul acestei luni.
Anul trecut, judecatorii au decis printr-o ordonanta presedintiala ca exercitarea autoritatii parintesti sa se faca de catre ambii parinti, iar acest lucru va ramane valabil pana la terminarea procesului pe fond. Judecatorii au decis atunci ca Nicoleta sa solicite eliberarea pasaportului turistic pentru fiica ei fara consimtamantul paratului timp de doua luni, pe perioada verii. Urmatorul termen de judecata va avea loc la sfarsitul acestei luni.

In tandreturi cu o tanara sexy

Florin Panea in 2011, in compania unei tinere domnisoare
Florin Panea in 2011, in compania unei tinere domnisoare

Florin Panea a fost pozat in 2011 in timp ce iesea din restaurantul unui hotel de lux din Bucuresti, omul de afaceri fiind insotit de o domnisoara cu forme apetisante. Dupa ce a achitat nota de plata, lasand un bacsis generos, Panea si-a luat frumoasa de mana si s-a indreptat spre usa restaurantului. Fericita, aceasta a decis sa-l rasplateasca pe afacerist cu un sarut. Impresionat de gestul fetei, Panea a zambit satisfacut si a continuat drumul, asezandu-si mai bine gentuta de piele pe umar. Cu toate ca vremea nu era prielnica pentru o promenada nocturna, afara fiind doar cateva grade cu plus, Panea a plecat agale pe alee, cu tanara la brat, si au intrat intr-un complex rezidential.

 

Citește și...