Regele Playboy-ului din Italia a murit după o partidă de sex cu o româncă. Maurizio Zanfanti avea 63 de ani

Publicat: 26/09/2018 | 16:21

Maurizio Zanfanti, supranumit “Regele Playboy-ului“” sau “armăsarul-rege” în orașul Rimini din Italia, a murit la vârsta de 63 de ani în timp ce întreținea relații intime cu o româncă de 23 de ani. Cea care a dat alarma la numărul unic de urgență a fost chiar tânăra, însă, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic ca să îl aducă la viață pe cunoscutul italian, relatează jurnaliștii de la ilrestodelcarlino.it.

Regele Playboy-ului din Italia a murit după o partidă de sex cu o româncă. Maurizio Zanfanti avea 63 de ani

Cunoscut și sub numele de “Zanza”, Maurizio Zanfanti a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri. El și tânăra româncă s-au întâlnit și, ulterior, au mers cu mașina lui până în zona Pradella, din Rimini, acolo unde el deținea un teren. Au făcut sex în mașină și brusc, în jurul orei 02:00 dimineața, playboy-ului italian i s-a făcut rău. El a murit în urma unui stop cardiac, potrivit corriereromagna.it.

Maurizio Zanfanti a fost unul dintre cei mai cunoscuți bărbați în Playboy-ul din Italia. Zanza s-a făcut cunoscut și în Europa în 1970 prin cuceririle lui amoroase, care ajungeau la aproape 200 pe an. Don Juan-ul din Rimini obișnuia să agațe turistele străine de pe Riviera Italiană. Maurizio Zanfanti se lăuda că, de-a lungul anilor, a întrețiunut relații sexuale cu 6.000 de femei, majoritatea turiste.. În ultimii ani, el considera că-și încheiase “cariera” ca playboy.

Citește și...