„Regele” resemnat după ce Viitorul a ratat play-off-ul: „Trebuie să ne liniștim!”

Autor:
Publicat: 23/02/2020 | 22:19
„Regele” resemnat după ce Viitorul a ratat play-off-ul: „Trebuie să ne liniștim!”

Viitorul Constanța este marea perdantă a acestui sezon în Liga 1, formația lui Gică Hagi urmând a juca în premieră în play-out.  

Cele două echipe care se vor lupta alături de CFR Cluj, Universitatea Craiova, FCSB și FC Botoșani sunt Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș. Astra a remizat 2-2  pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, giurgiuvenii reușind să revină după ce au fost conduși cu 2-0 în timp ce Gaz Metan Mediaș a câștigat cu 1-0 duelul cu Dinamo de la Mediaș. Viitorul a remizat,s cor 0-0 cu Academica Clinceni la Ovidiu și a rămas în afara play-off-ului. Interesant este că chiar dacă ar fi câștigat duelul cu ilfovenii, „Regele” nu ar fi făcut pasul în „top 6” ținând cont de rezultatele înregistrate de Astra și Gaz Metan.

La finalul partidei de la Ovidiu, Gică Hagi a părut resemnat și împăcat totodată ccu gândul că  va juca în play-out.

„Am controlat meciul, ne-am creat ocazii, dar asta e. Trebuie să muncim în continuare. Anul acesta am avut ghinion, în anii trecuţi am avut şansă. Am pierdut acel meci acasă cu Craivoa pe care l-am pierdut deşi meritam să câştigăm. Aşa se scrie istoria în fotbal, de mâine trebuie să fim încărcaţi. Trebuie să reflectăm o zi, să tratăm fiecare meci serios, cu mentalitate de învingători şi să ne facem meciurile aşa cum trebuie. Acum trebuie să ne liniştim, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Sunt meciuri tari şi în play-out. Sigur, pierzi anumite lucruri, pentru că faci o strategie de marketing înainte de startul sezonului, iar cineva vine şi îţi zice ”du-te în altă parte”. Vorbim de brand, de marketing, dar acest sistem diminuează foarte tare anumite aspecte”, a declarat Gheorghe Hagi, managerul general al Viitorului.

Rezultate etapa a XXVI-a
FC Voluntari – FC Hermannstadt 2-0
FCSB – Chindia Târgovişte 1-1
Viitorul Constanța – Academica Clinceni 0-0
Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti 1-0
Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-2
Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-2

Luni, 24 februarie                                                       
ora 20:00 FC Botoşani – Politehnica Iași