“Regina” magiunului nu arunca banii pe prostii. “Imi cumpar genti si haine din Titan”

Publicat: 04/05/2013 | 18:55

Cu toate ca scoate milioane din magiun, Bibiana Stanciulov, patroana fabricii de conserve de la Topoloveni, sustine ca nu arunca banii pe haine sau posete scumpe.

 

Bibiana Stanciulov spune ca nu o tenteaza lucrurile scumpe
Bibiana Stanciulov spune ca nu o tenteaza lucrurile scumpe

Femeia de afaceri sustine ca nu are vreo problema sa-si cumpere lucruri de la magazinele din cartierul Titan, acolo unde locuieste.
Bibiana Stanciulov a cunoscut succesul cu magiunul pe care-l produce si care este foarte apreciat atat in tara, cat si in afara,insa femeia spune ca duce un trai modest.
“Ar insemna sa fiu nebuna sa dau 10.000 de euro pe un ceas sau sa cheltuiesc sume exorbitante pe haine luate din magazinele de fite. Nu ma intereseaza acest lucru, prefer ca sumele respective sa le investesc in afacerea mea”, a declarat “Regina” magiunului pentru CANCAN.ro.
Ea spune ca isi cumpara hainele de la magazinele din cartierul Titan, acolo unde locuieste, si ca nu ar avea vreo problema sa le achizitioneze si dintr-un centru comercial care vinde si en-gross, daca obiectele vestimentare i-ar fi pe plac. “Mi-am luat genti dintr-un magazin de cartier, la fel si haine. Citeam undeva ca s-a vandut o poseta cu 20.000 de euro, doar nu am innebunit sa platesc atat . Este un accesoriu, ce face de banii astia?”, a mai spus Stanciulov.

„Regina” magiunului spune ca isi cumpara haine din magazinele de cartier

“Regina” magiunului afirma ca nu are bijuterii scumpe si nici nu o intereseaza acest lucru. “Am si eu un inel, niste cercei, o bratara, insa nimic scump. Nu sunt de firma, nu costa mult, poate multi or sa se mire, insa asta este adevarul. Nu mi-as face niciodata o vila cu zece camere, ce sa fac, sa joc fotbal in ea. Prefer un trai linistit, decent si modest. Alte lucruri sunt importante pentru mine”, a mai spus Bibiana Stanciulov.

Locuieste la bloc

Bibiana Stanciulov

“Regina” magiunului locuieste intr-un bloc din Bucuresti, in apartamentul in care sta inca din anii ‘70. Sociolog de profesie si fost om de radio, ea s-a apucat de afaceri la inceputul anilor ‘90, iar in 2001 a cumparat fabrica de conserve. Desi nu duce lipsa de bani, prefera sa stea intr-un bloc de patru etaje construit in urma cu multi ani.
Reporterii CANCAN.ro au fost primii ziaristi pe care „Regina magiunului” i-a primit in casa ei. Apartamentul in care femeia de afaceri ne-a primit anul trecut este unul obisnuit, amenajat cu bun-gust. „Stau aici din anii ‘70 , nu am de ce sa ma mut. Am preferat sa investesc banii in afacerea mea, nu sa am trei palate. Imi place aici, m-am atasat de acest apartament”, spunea Stanciulov
Bogdan Galca.

 

Citește și...