Maya Marcu ”regina selfiurilor” din lumea bună nu se predă! Ultimele postări sunt de-a dreptul provocatoare

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 14/09/2018 | 22:57

Sexy-patroneasa MedLife, Maya Marcu, a devenit, în urmă cu ceva vreme, ”Regina neîncoronată a selfie-urilor” din lumea bună! Iar noua postură pare să îi placă la nebunie! (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Aproape zilnic, Maya se întâlnește cu oglinda pentru a trage un ”blitz”, iar apoi rețelele de socializare au cuvântul. E un hobby, clar! Maya parcă nu se mai poate opri, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, noile ipostaze ale femeii de afaceri.

A fost catalogată în urmă cu mai multe luni drept „Regină a selfiurilor” din lumea bună! (Cât câștigi dacă faci videochat?) Maya a cucerit reţelele de socializare cu pozele ei, unele de-a dreptul incendiare. A apărut și în sutien, și-a arătat bustul generos, a primis zeci de mii de aprecieri. Și parcă nu s-a mai putut opri. (CITEȘTE ȘI: APARIȚIE DE SENZAȚIE A SEXY-PATRONESEI DE LA MEDLIFE! BENTAYGA, CHANEL ȘI…)

A avut grijă, în același timp, ca pătrățelele de pe abdomen să devină și mai proeminente, și i-a reușit. Așa că Maya continuă să posteze. Și continuă să fie susținută de prieteni, reali și virtuali. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă cele mai noi imagini cu Maya Marcu.

Maya e director de marketing la MedLife

Maya Marcu nu este numai soţia preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, ci şi directoarea de marketing a celebrei companii ce oferă servicii medicale. De altfel, MedLife s-a dezvoltat ca afacere de familie, compania fiind fondată de Mihaela Cristescu, iar ulterior la creşterea afacerii au contribuit şi fiii acesteia, Mihail şi Nicolae. (Super oferta de angajare) Mihail este, de altfel, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife şi a fost inclus în „Top 100 cei mai admiraţi CEO din România”, realizat de Business Magazin. (CITEȘTE ȘI: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE ȘI-A CUMPĂRAT SINGURĂ ”MĂRȚIȘORUL”! AVEM IMAGINILE…)

Cifrele anunţate recent de MedLife sunt impresionante, iar Maya Marcu, director de marketing al companiei, cu siguranţă a contribuit şi ea la succesul afacerii, având în vedere eleganţa ei şi imaginea impecabilă pe care o are. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) În primele nouă luni ale anului 2017, de pildă, MedLife raporta o cifră de afaceri de 459,18 milioane lei, în creştere cu 27%!

Povestea de succes MedLife

Renumit medic pediatru, Mihaela Marcu Cristescu a fondat MedLife în 1996, după ce a renunţat la policlinica de stat în care lucra. „Mama MedLife” a dus business-ul pe care l-a pornit de la zero la o cifră de afaceri ce a depăşit 100 de milioane de euro! La cei 75 de ani ai săi, doamna Mihaela încă mai conduce business-ul, fiind ajutată de către cei doi fii, Mihail şi Nicolae. Afacerea a căpătat proporţii nebănuite, pe care cel mai probabil nici doamna Mihaela nu şi le-a imaginat atunci când a pătruns în mediul privat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)