Remiză albă pe „Anghel Iordănescu” care menține suspansul în play-out!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/05/2019 | 11:05
Remiză albă pe „Anghel Iordănescu” care menține suspansul în play-out!
FC Voluntari și Poli Iași au terminat nedecis, scor 0-0 într-un meci care a avut loc în cadrul rundei a VIII-a a playout-ului Ligii 1, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă de zona fierbinte a clasamentului.

Duelul pe de stadionul „Anghel Iordănescu” a fost unul echilibrat, cu ocazii la ambele porţi, însă cei doi portari, Denis Rusu şi Cosmin Vâtcă s-au aflat într-o formă fantastic reușind să mențină tabela neschimbată.

După această remiză, FC Voluntari a acumulat 23 de puncte, având cu doar două puncte mai multe decât Dunărea Călăraşi, care ocupă în acest moment locul de baraj.

„Am avut mulţi accidentaţi, dar am făcut un meci foarte bun. În prima repriză am ajuns des în careu, am şutat mult, dar portarul lor a scos tot. Apoi, am avut bară în repriza a doua, în timp ce ei au avut o singură ocazie, la lui Semedo. Nu sunt mulţumit de rezultat, ne doream victoria”, a declarat Cristiano Bergodi, antrenorul formației FC Voluntari.

Remiza nu o avantajează prea mult nici pe Poli Iaşi, echipăcare rămâne în pericol, având 25 de puncte, însă Flavius Stoican, antrenorul principal al trupei din Copou a afirmat că rezultatul de pe „Anghel Iordănescu” este echitabil.

„Rezultatul este echitabil. Ei au avut ocazii, dar şi noi ne-am creat faze de poartă. N-a fost un duel spectaculos, dar s-a făcut efort mare, au fost dueluri aprige. Trebuie să fim mai lucizi pe ultimii 30 de metri. Acum trebuie să ne odihnim şi să facem un meci bun cu Dunărea Călăraşi. În ce priveşte informaţiile legate de schimbarea mea, cred că sunt zvonuri de presă. Dar o fi şi ceva adevăr! Mai e o lună, tragem linie la finalul sezonului”, a conchis Stoican.

Citește și...