Remiză spectaculoasă între Valencia și Atletico Madrid în La Liga!

Autor: Cristian P
Publicat: 21/08/2018 | 07:25
Remiză spectaculoasă între Valencia și Atletico Madrid în La Liga!
Valencia şi Atletico Madrid au remizat, scor 1-1 în derby-ul primei runde a acestui sezon din La Liga.

Valencia a ratat prima mare ocazie în derby-ul cu Atletico, Wass nereușind să găsească spațiul porții madrilenilor dintr-o poziție excelentă. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, Atletico a reuşit să deschidă scorul pe Mestalla prin Correa, care a marcat din pasa lui Griezmann, 0-1 fiind scorul cu care cele două echipe aveau să intre la cabine.

În partea secundă, Saul a fost la un pas să dubleze avantajul echipei sale însă a ratat incredibil. Valencia a profitat din plin iar Rodrigo a adus egalarea. Liliecii puteau chiar să câştige meciul însă Gabriel a nimerit bara şi Valencia – Atletico s-a terminat 1-1.

Acesta a fost al doilea meci oficial din noul sezon al celor de la Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone a mai jucat și finala Supercupei Europei, pe care au câștigat-o în fața celor de la Real Madrid, cu scorul de 4-2.

În ulltimul meci al etapei Athlletic Bilbao a tranșat la limită în favoarea sa duelul cu Leganes, scor 2-1.

În această rundă, Barcelona și Real Madrid, principalele candidate la titlul de campioană în acest sezon s-au impus în duelurile cu Alaves și Getafe, scoruri 3-0 respectiv 2-0.

Ca un amănunt, primul gol marcat de Lionel Messi în duelul cu Alaves a reprezentat golul cu numărul 6000 reușit în La Liga de formația catalană.

 

Rezultatele primei etape în La Liga

 Girona- Valladolid 0-0

Betis- Levante 0-3

Celta Vigo- Espanyol 1-1

Villarreal- Real Sociedad 1-2

Barcelona- Alaves 3-0

Eibar- Huesca 1-2

Vallecano- Sevilla 1-4

Real Madrid- Getafe 2-0

Valencia- Atletico Madrid 1-1

Athletic Bilbao- Leganes 0-1

 

Citește și...