Remus Fieraru are 15 ani și a dispărut din Craiova! Ce mesaj era scris în biletul găsit de părinții lui

Publicat: 03/11/2019 | 13:38
Remus Fieraru are 15 ani și a dispărut din Craiova! Ce mesaj era scris în biletul găsit de părinții lui

Polițiștii din Craiova, dar și cele din localitățile aflate în apropierea orașului sunt în alertă. Remus Mario Fieraru, un băiat de 15 ani, a dispărut de acasă. Când și-au dat seama că fiul lor nu se mai întoarce, părinții au încercat să afle ce s-a întâmplat și, la un moment dat, au găsit un bilet pe care adolescentul le-a lăsat un mesaj.

Remus Fieraru are 15 ani și a dispărut din Craiova

În noaptea sâmbătă spre duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat din Craiova, cu privire la faptul că fiul său, Fieraru Remus Mario a plecat voluntar de la domiciliul său şi nu a mai revenit.

 „Minorul ar fi lăsat un bilet, în care le spunea rudelor că doreşte să plece o perioadă, rugându-i să nu îşi facă griji, întrucât are bani şi are unde să doarmă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Semnalmente lui Remus Mario Fieraru: înălțime de 1.70 metri, greutatea de 70 kg, ochi căprui, păr castaniu, față ovală, bărbia rotundă, iar ca semn particular are o cicatrice pe urechea stânga, ca urmare a unei intervenții chirurgicale.

La momentul plecării,  persoana în cauză era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, geacă de culoare verde, purta pe cap o șapcă de culoare neagră și era încălțat cu o pereche de espadrile de culoare verde.

Persoanele care deţin informaţii cu privire la minorul căutat sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citește și...