Remus Truica, dat in judecata de fiicele sale pentru avere. Nevasta profita si ii executa silit proprietatile din 8 tari

Publicat: 13/01/2013 | 22:10
Remus Truica, dat in judecata de fiicele sale pentru avere. Nevasta profita si ii executa silit proprietatile din 8 tari

Chiar daca nu s-a pronuntat inca divortul, batalia pe avere a inceput furtunos intre Irina si Remus Truica. Milionarul a fost chemat in instanta de propriile fiice iar sotia a deschis opt procese de executare silita.

Cu toate ca procesul de divort din Saint Martin deschis de Irina Truica nu s-a incheiat, femeia a deschis opt procese de impartire a averii in opt orase europene, incercand astfel sa-si execute silit barbatul.

Remus Truica

Practic, Remus Truica nu mai poate instraina proprietatile vizate care vor intra cel mai probabil la masa partajabila. Mai mult, prin intermediul mamei si a avocatilor, cele doua fete gemene ale lui Remus Truica, Maria Raluca si Natalia Irina, in varsta de noua ani, si-au chemat tatal in judecata pentru impartirea averii.

Remus Truica

Actiunea a fost inaintata Judecatoriei Buftea si vizeaza domeniul de la Snagov, estimat la aproximativ un million de euro. Primul termen al acestui proces de partajare a bunurilor si lichidarea regimului matrimonial are stabilit primul termen luni dimineata. Interesant este faptul ca, desi Remus Truica nu si-a dat acordul, Irina a reusita sa plece cu cele doua gemene in Caraibe.

Claudiu Valimareanu
 

Citește și...