Restaurantul din Neptun, unde a fost bătut șeful de la Protecția Consumatorului Constanța, închis!

Publicat: 03/08/2018 | 16:42
Restaurantul din Neptun, unde a fost bătut șeful de la Protecția Consumatorului Constanța, închis!

Restaurantul din stațiunea Neptun, în care șeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a spus că a fost bătut, în timpul unui control, a fost închis, vineri, și amendat cu 40.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Județean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, vineri a fost dispusă măsura de închidere a localului din stațiunea Neptun în care s-ar fi încercat obstrucţionarea controlului, iar șeful instituției, Horia Constantinescu, a spus că a fost bătut.

Decizia a fost emisă de regionala noastră, ca măsură complementară pentru obstrucționarea controlului și pentru incidentele care au urmat obstrucționării, tocmai pentru oamenii care au o astfel de atitudine în fața unei autorități de control. S-a dispus măsura complementară de închidere definitivă a unității (…) din Neptun. A fost și sancționat cu 30.000 de lei pentru obstrucționarea controlului și câte 10.000 de lei pentru depozitare și proceduri periculoase cu referire la sănătatea umană, rafturi ruginite. În imaginația patronului, faptul că ținea mâncarea pe raft ruginit, ouă nespălate peste alte mâncăruri, nu e o problemă mare. La noi e o problemă, că suntem sătui de oameni care pățesc neajunsuri când vin în vacanță„, a declarat Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

Acesta a susținut, miercuri, că a fost bătut de reprezentanţii restaurantului din Neptun, unde a vrut să facă un control. Şi o colegă inspector, care îl însoţea, ar fi fost agresată.

Inspectorii OPC au depus plângere la Poliţie, fiind efectuate cercetări pentru ultraj.

La rândul lor, şi reprezentanţii restaurantului au spus că au fost agresaţi.

Citește și...