„Rețeta” românului care a înnebunit TikTok-ul. El este sosia vedetei din „Jurnalele Vampirilor”. „Aș fi dispus să…”

Publicat: 10/09/2020 | 13:12

Flavius Jucu, un tânăr de numai 23 de ani, a dat pe spate TikTok-ul și, în cel mai scurt timp, a reușit să devină de-a dreptul viral. Nu doar fizicul l-a ajutat, ci și content-ul pe care îl postează pe rețeaua de socializare, inspirat din multele cărți de natură motivațională pe care le citește. Iar… povestea lui Flavius este cum nu se poate mai interesantă!

CANCAN.RO l-a descoperit pe „geamănul” lui Damon Salvatore, nimeni altul decât celebrul personaj din „Jurnalele Vampirilor”, seria care a făcut sute de mii de tinere din întreaga lume să se îndrăgostească și să suspine. De ce? Ei bine, actorul Ian Somerhalder a fost o adevărată revelație la momentul respectiv, numai că și România deține frumusețile ei.

Flavius Jucu (stânga) și Damon Salvatore (dreapta)

Flavius Jucu este sosia lui Damon Salvatore, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Flavius are 23 de ani și este din Timișoara, este antrenor personal și un adevărat fenomen pe TikTok, dar și pe Instagram, acolo unde începe, încet-încet, să capete și mai multă popularitate.

CANCAN.RO a stat de vorbă cu Flavius Jucu, iar tânărul ne-a povestit de unde a pornit totul în ceea ce privește asemănarea lui cu Damon și dacă a „împrumutat” obiceiuri și look-uri ale celebrului personal din „Jurnalele Vampirilor”. Deschis, Flavius ne-a mărturisit că una dintre colegele sale a remarcat asemănarea, iar de atunci, i s-a spus „sosia lui Damon Salvatore”, la tot pasul.

NU RATA: ANTONIO BANDERAS A ANUNȚAT CĂ ESTE POZITIV COVID-19. PRIMELE DECLARAȚII ALE MARELUI ACTOR

„Totul a început în clasa a 12-a, atunci când o colegă de liceu mi-a zis că ar trebui să mă uit la Jurnalele Vampirilor, pentru că semăn cu Damon. M-am uitat și chiar am văzut acest lucru, am văzut asemănări între mine și el.
Consider că trebuie să fii unic și să ai o atitudine caracteristică ție. M-a luat prin surprindere, într-o proporție de 70%, această celebritate de pe TikTok pe care am căpătat-o, însă și acolo consider că trebuie să muncești mult și să ai personalitate, pentru a avea priză la oameni. În ziua de azi, tinerii ocupă cam 80% din platformele rețelelor de socializare, iar printre tineri se regăsește o doză extrem de mare de hate”, a spus Flavius Jucu, pentru CANCAN.RO.

Cum gestionează Flavius Jucu fenomenul de „hate” din mediul online

Așa cum era de așteptat, modul în care arată Flavius, gesturile care ne duc direct cu gândul la Damon Salvatore, dar și mentalitatea sa sunt lucrurile care i-au făcut pe unii internauți să-i arunce pe umeri doze mari de „hate”. Cu toate acestea, tânărul de 23 de ani se bucură atunci când oamenii îl apreciază și rezonează cu content-ul pe care îl postează în social media și ignoră cu desăvârșire „hate”-ul, despre care ne-a mărturisit că vine din frustrare.

Flavius Jucu, sosia lui Damon Salvatore din „Jurnalele Vampirilor”

„Unii rezonează cu mine, altora li se pare că exagerez și că mă folosesc de această asemănare cu Damon pentru a deveni mai cunoscut, însă eu sunt doar… eu și fac ceea e îmi place. Cine mă cunoaște, știe ce fel de om sunt. Însă m-am bucurat să văd că sunt numeroși oameni care apreciază content-ul pe care îl public pe TikTok. Eu acolo nu postez doar lucruri cu trimitere la Damon, postez clipuri cu mine, din sală, pentru că sunt antrenor personal și iubesc ceea ce fac, postez și content cu tentă funny etc. În online este bine să vii mereu cu ceva nou.

Îmi place să văd oameni care mă apreciază și vibrează cu ceea ce le ofer eu. Referitor la hate… sunt genul de om căruia nu prea îi pasă de hate. Hate-ul vine din frustrare, critica este ceva constructiv, însă hate-ul…nu. Fiecare om are propria realitate, nu pot să las pe nimeni să-mi distrugă vibe-ul. Dacă tu nu ai încredere în tine, nu te aștepta să aibă altcineva”, a mai spus Flavius Jucu.

(CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE CEI MAI CELEBRI ACTORI DE LA BOLLYWOOD, AMITABH BACHCHAN, A FOST DEPISTAT POZITIV CU COVID-19)

„Geamănul” lui Damon Salvatore ar accepta oricând un rol într-un film

Pentru că la 23 de ani oricine are în minte anumite lucruri nebunești pe care ar vrea să le facă, am fost curioși să le aflăm și pe cele din mintea lui Flavius. „Aș fi dispus să petrec o noapte în junglă, să sar cu parașuta, să țin un șarpe în mână, pentru că am fobie de șerpi. Aș fi dispus să merg cu un șofer de curse profesionist, să merg cu cea mai mare viteză din lume. Aș face o schimbare radicală de look, ăsta ar fi cel mai nebunesc lucru”, a mai spus acesta, pentru CANCAN.RO.

Flavius Jucu, sosia lui Damon Salvatore din „Jurnalele Vampirilor”

Și dacă tot seamănă atât de mult cu Damon Salvatore, celebrul personaj din „Jurnalele Vampirilor”, Flavius ne-a declarat, în exclusivitate, că ar accepta oricând un rol într-un film. De asemenea, tânărul din Timișoara ne-a vorbit și despre câteva lucruri personale, cum ar fi meseria pe care o practică, statutul sentimental, dar și despre ceea ce face pentru a se relaxa.

„Aș accepta oricând un rol într-un film și cred că m-aș descurca, nu sunt actor, însă cred că poți face orice cu multă muncă și mult exercițiu. Îmi place să citesc anumite cărți de dezvoltare personală. Eu sunt singur, nu am iubită.
Sunt antrenor personal, mi-am întrerupt studiile pentru a deveni ceea ce mi-am dorit. Îmi place să dau vibe-uri bune oamenilor, să aibă încredere în ei. Îmi place fotbalul, să mă plimb, am jucat fotbal 13 ani. Îmi place să călătoresc, să fiu spontan”, a conchis Flavius Jucu, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.