Revelion cu ghinion la un hotel de lux din Sibiu! Peste 40 de persoane s-au intoxicat la petrecere!

Publicat: 01/01/2016 | 11:25
Revelion cu ghinion la un hotel de lux din Sibiu! Peste 40 de persoane s-au intoxicat la petrecere!

Peste 40 de persoane cazate la o unitate hoteliera din municipiul Sibiu au acuzat, in noaptea de Revelion, simptome ale unei toxiinfectii alimentare si au avut nevoie de ingrijirile medicilor.
 

Un total de 43 de persoane de la o unitate hoteliera din municipiul Sibiu au acuzat simptome ale unei toxiinfectii alimentare, dupa ce, initial, zece persoane au avut nevoie de ingrijirile medicilor.

infectie alimentara

”In total, au fost preluate de la fata locului 13 persoane, doi copii si 11 adulti, cu dureri abdominale si varsaturi. Victimele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie si Spitalul Judetean Sibiu”, a declarat Bianca Sabau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) .
 

Aceasta a precizat ca alte 30 de persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului, dar au refuzat transportul la spital.
Pentru moment, nu se cunoaste cauza producerii infectiei, dar autoriatile din Sibiu au declansat o ancheta si vor stabili ce s-a intamplat, urmand sa aplice sanctiunile care se impun.

Citeste si:

Andreea Antonescu, la un pas de lesin! A facut o CRIZA si a avut nevoie de ingrijiri medicale!

ACCIDENT GRAV IN BUCURESTI! Un tanar a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a cazut cu motocicleta in trafic!

 

Magazin Auchan, amendat dupa ce 18 clienti au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare

Un magazin Auchan din Constanta a fost amendat cu 30.000 de lei de Protectia Consumatorilor, in urma unui control la care au fost gasite 140 de kilograme de alimente expirate sau depozitate necorespunzator si dupa ce 18 clienti au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.
 

 

Loredana Toma
 

Citește și...