Revoltator! “Mami, nu o sa mor, nu?!”Un pusti de 15 ani s-a stins din viata

Publicat: 01/11/2015 | 00:19

Sase copii cu varste intre 14 si 18 ani se aflau in clubul Colectiv in momentul in care localul a luat foc. Unul dintre ei, Andrei, a murit, iar alti cinci se afla in stare grava la spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitala.

Ziua de 30 octombrie va ramane, cu siguranta, in istorie, ca una dintre cele mai negre din istoria Romaniei, dupa ce un club din Capitala, Colectiv, acolo unde o trupa rock si-a lansat albumul, a luat foc. Bilantul final?27 de morti pana in acest moment si peste 180 de raniti. Printre cele 400 de persoane prezente in clubul mortii se s-au numarat si sase minori. Unul dintre ei, Andrei Stefan Hamed, in varsta de 15 ani, s-a stins din viata. El a fost calcat in picioare de zeci de persoane, insa a reusit sa iasa pe propriile picioare. Mama baiatului a ajuns imediat la fata locului, si-a cautat baiatul si l-a luat in brate.

Andrei s-a stins din viata
Andrei s-a stins din viata

Ceea ce a urmat este greu de descris in cuvinte:”Se uita la ea si o intreba:”Nu o sa mor mami?Nu o sa mor, nu?”Mama lui plangea in hohoe si il tinea in brate. Apoi, starea lui s-a inrautatit, medicii l-au resuscitat. Din pacate, Andrei a murit, insa nu din cauza ranilor, ci a intoxicatiei, care a fost prea puternica, si a aerului fierbinte care i-a ars organele”, a declarat un martor prezent la fata locului.

Mergeau weekend de weekend in cluburi!

Club Colectiv

Andrei Stefan se afla in club alaturi de un coleg de clasa de la liceul “Tudor Vianu” din Capitala, insa celalat baiat a avut mai mult noroc, scapand cu rani usoare. Prietenii lui Andrei au facut marturisi socante, pentru CANCAN.ro: ”Noi mergem mereu in cluburi. Nu ne intreaba nimeni, nimic. Ne distram, dansam, insa nu bem, nu fumam. Suntem linistiti. Mama lui Andrei il lasa pentru ca avea mare incredere in el, se obisnuise ca el nu intra niciodata in belele, era super linistit”.

Vor fi trei zile de doliu national
Vor fi trei zile de doliu national

In club, in momentul incendiului, se mai aflau cinci alti minori. Toti sunt internati la spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitala. O fata si un baiat sunt stabili, doar intoxicati, dar nu au suferit arsuri. Alti trei sunt intubati si se afla la sectia de Terapie Intensiva a spitalului de copii, in stare grava. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Andreea Negoita

Citește și...