”Rezerva” lui Gnohere are o super-iubită! Ea este printre cele mai sexy-logodnice din ”vestiarul” FCSB-ului!

Publicat: 26/12/2018 | 22:40

Daniel Benzar este, din nou, în lotul FCSB. Doar că aparițiile sale pe dreptunghiul verde au fost precum Crăciunul, așa, o dată pe an! Tânărul fotbalist, care va împlini 21 de ani peste câteva zile, crede însă în Steaua lui. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Mai bine zis, a FCSB-ului. Dar este acolo, în echipă, deci șanse sunt. Campionatul și-a luat pauză, iar Daniel a profitat din plin. Și-a luat superba iubită și a dat iama într-un mall. Cu țintă precisă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a ”descoperit” în timp ce butona…

Maria este tânăra ce i-a cucerit inima fotbalistului care, deocamdată, stă în umbra fratelui său. Și l-a sprijinit mereu în carieră. A avut și nevoie, e drept, pentru că nu e deloc plăcut să ajungi la FCSB, apoi să fii trimis la FC Voluntari, o echipă care, în ciuda unui trofeu întâmplător, se bate la retrogradare. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Dar, când Maria i-a spus “Puiule, o să fie bine”, Benzar a știut că are pe umărul cui să plângă și să spere. OK, Daniel Benzar este un tânăr fotbalist doar pentru România, pentru că așa-s toți la emisiunile de sport de pe TV, unde “specialiștii” l-au făcut până și pe Alibec mare speranță, deși avea peste 25 de ani…

Goana după televizor

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DE 100 MIL. € AL FCSB-ULUI A ”CERUT-O” PE MISS ARAD)

Dar pentru Maria… Probabil, pentru ea va fi mereu tânărul Daniel, în care va crede. Vacanță pentru el, vacanță pentru ea. Că doar împart totul! Păi și dacă-i vacanță, și dacă-i Crăciunul, atunci de ce să fim încruntați? Pare că ar zice iubita fotbalistului. Așa că… start la shopping! (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) E nevoie de un televizor, cel puțin asta se poate deduce din imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, le-a obținut de pe holurile unui mall din Capitală. Cei doi au apărut în centrul comercial îmbrăcați sport și hotărâți să rezolve problema. Au testat mai multe. Ea l-a întrebat dacă e OK, el a răspuns: ”Să mai căutăm!” Ceea ce s-a și întâmplat.

(VEZI AICI: MAMA FCSB-ISTULUI ÎŞI ASUMĂ PUBLIC CĂ ARE LEGĂTURI CU PARIURILE!)

Cu mine mai serioase decât are Benzar pe teren, Daniel și Maria au luat la rând tot. Și nu s-au sfiit să ceară indicații. Le-au primit, iar într-un final s-au decis. Maria, una dintre cele mai sexy iubite de fotbaliști, a zâmbit, în sfârșit! Cu toți ochii bărbaților care se plimbau prin raion ațintiți asupra ei. Logodnica sexy din vestiarul FCSB-ului e bucuroasă! Iar Daniel Benzar, mândru de ea!

Daniel Benzar, la un pas să renunțe la fotbal!

Daniel Benzar, fratele mai mic al internaționalului Romario Benzar, a avut mari emoții în ceea ce privește cariera de fotbalist. S-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei ani, pe când jucătorul spera să prindă lotul FCSB-ului pentru Youth League. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Doar că a picat la vizita medicală de la Institutul Național de Medicină Sportivă. A fost diagnosticat cu extrasistole şi a fost nevoit să fie supus unei intervenţii chirurgicale la “Spitalul Premiere” din Timişoara.

(CITEȘTE AICI: NEPOTUL PREFERAT AL LUI GIGI BECALI ÎL DISTRUGE PE ANTRENORUL CARE I-A LUAT TITLUL FCSB-ULUI, ANUL TRECUT)

Fotbalistul a fost internat o zi, pentru o intervenție chirurgicală. “Nu am trecut vizita medicală efectuată pentru că aveam bătăile rapide ale inimii şi a trebuit să efectuez o intervenţie chirurgicală în Timişoara. A durat o zi şi acum totul este OK. Azi am fost externat şi totul este OK. Am nevoie de o perioadă de recuperare de o lună, după care voi începe antrenamentele la Steaua”, mărturisea atunci Benzar. A fost nevoie de încă o operație, pentru că problema nu i s-a rezolvat din prima. Iar acum, fotbalistul speră să facă și el pasul spre națională, alături de fratele lui. Sprijinit, cum altfel, de iubita lui Maria.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...