Ridicați de mascați direct din ring. Celebrul interlop Oarză și fiul lui, reținuți pentru amenințări

Autor: C. C.
Publicat: 03/12/2019 | 13:42

Cupa României de Box de la Iași a fost întreruptă de o intervenție a oamenilor legii, care au ridicat un jucă„tor direct din ring. (CITEȘTE ȘI: ULTIMA IUBITĂ A LUI CORNEL GALEȘ A FĂCUT CHETĂ PRINTRE PRIETENI PENTRU ÎNMORMÂNTARE!)

Interlopul Viorel Marian Oarză, un fost boxer din Iași, a făcut scandal la meciul de box al fiului său, Robert. Finalul confruntării a fost în defavoarea lui Robert Oarză, care, în urma deciziei arbitrilor, a pierdut în fața adversarului. La aflarea acestui verdict, Viorel Oarză a urcat în ring și a amenințat arbitrii. În urma izbucnirii violente a fost nevoie de intervenția Poliției, care i-a  ridicat pe cei doi  chiar în timpul meciului. (VEZI ȘI: CELEBRUL OARZĂ POATE SCĂPA DE ACUZAȚII ÎN CAZUL INCENDIERII MAȘINII UNUI APROPIAT AL CORDUNENILOR)

Ce au decis magistrații

Atât tatăl, cât și fiul au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru amenințare și tulburarea liniștii publice. Prin decizia judecătorilor ieșeni, Viorel Oarză a fost eliberat din arest, iar Robert a fost pus sub supraveghere judiciară timp de 60 de zile.

Viorel Marian Oarză este un cunoscut interlop, care activează în România și Italia și face parte din gruparea ”Brigada”. Pe lângă faptele de săptămâna trecută, din cadrul Cupei de Box, el mai este cercetat într-un dosar penal pentru incendiere și distrugere a unei mașini în valoare de 80.000 de euro. Istoricul său infracțional este mai bogat de atât, a fost o perioadă la închisoare în Italia și a comis numeroase infracțiuni alături de gruparea ”Brigada”.

Citește și...