Rihanna s-a îngrăsat enorm. Cum arată acum

Publicat: 16/04/2018 | 16:54

Absența Rihannei din industra muzicală… se simte! Fanii așteaptă, cu nerăbdare, un nou album care… întârzie să apară. Și asta pentru că artista a lăsat muzica pe planul doi și, de aproape un an, se ocupă de promovarea brand-ului ei de make-up. Însă, pe lângă succesul scontat, Rihanna s-a pricopsit și cu câteva kilograme generoase… în plus.

Fanii artistei sunt șocați de ultima apariție a cântăreței

Aparițiile Rihannei la diverse evenimente mondene au fost din ce în ce mai rare în ultimele luni, dar iată că… recent, artista a decis să fie, din nou, în mijlocul fanilor. Rihanna și-a făcut apariția la unul dintre cele mai celebre festivaluri de muzică, Coachella. Artista a purtat un outfit care, din păcate, i-a scos în evidență picioarele care nu mai sunt de ceva vreme, ‘’de gazelă’’. Iar fanii n-au stat pe gânduri și au taxat-o pe loc deoarece erau uimiți de noua siluetă a idolului lor. Se pare că formele de ‘’zeiță greacă’’ ale Rihannei sunt deja istorie!

Brand-ul de make-up al Rihannei, mai răsunător decât cel al lui Kylie Jenner

Pe de altă parte, cu câțiva colăcei în plus sau în minus, Rihanna se bucură de un success colosal în industria de frumusețe. Artista s-a ocupat îndeaproape de noua ei afacere și există zvonuri conform cărora brand-ul ei îl va depăși, în încasări, pe cel al altei dive de peste Ocean, Kylie Jenner. Și nu-i o treabă ușor de realizat. Nu de alta, dar brand-ul de make-up al brunetei din clanul Kardashian-Jenner a avut încasări de peste 18 milioane de dolari într-o singură zi, asta după ce și-a lansat ultima colecție.

Citește și: RIHANNA A POZAT COMPLET GOALĂ! ARTISTA S-A LĂSAT FOTOGRAFIATĂ ÎN TOATĂ SPLENDOAREA

Citește și...