”Rivala” Biancăi Drăgușanu a înnebunit plaja cu un posterior de infarct!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 11/08/2018 | 00:40

Denisa Nechifor arată trăsnet, la cei 34 de ani pe care i-a împlinit. Aparițiile sale la TV sunt însă acum mai moderate, nu ca pe vremea când și-l disputa pe ”Prințul” Cristea cu Bianca Drăgușanu. (Super oferte la accesorii gaming) Dar apariția în costum de baie, acum câteva zile, la mare, i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată. Iar cine nu crede, își poate arunca ochii pe imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

”Prințul” Cristea este ”vinovatul”, el a trimis-o pe ”sticlă” pe Denisa Nechifor, femeia care i-a dăruit o minunată fetiță, Rania, acum în vârstă de nouă ani.  (Console si accesorii gamingAsta pentru că fotbalistul devenise deja celebru, atât pe teren, cât și datorită numeroaselor „cuceriri” pe care le-a făcut. Astfel, și Denisa a devenit subiect de mare căutare între mondenități. (CITEȘTE ȘI: DENISA NECHIFOR, ÎN CULMEA FERICIRII)

Denisa și Adrian s-au despărțit, definitiv, doar fetița lor ce le mai oferă întâlniri. Timpul i-a vindecat însă Denisei rănile. Acum, femeia de 34 de ani este preocupată exclusiv de educația Raniei, care se dezvoltă spectaculos. Își acordă și ea timp de răsfăț, totuși. Zilele trecute, a ales litoralul românesc, stațiunea Mamaia.

Acolo, Denisa și-a etalat calitățile fizice de invidiat, iar bărbații de pe plajă au avut ce vedea. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a obținut imagini demențiale cu vedeta, la malul mării, apoi pe skijet.

Experiență de neuitat

Fosta lui Adrian Cristea se decide la o experiență de neuitat în valurile mării și nici nu-i ia prea mult să și ajungă acolo. Un skijet o așteaptă mai aproape de plajă, astfel că nu durează mult până când se instalează, confortabil, în șa. Și-i dă bătaie. (AFLĂ ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE NU S-A CĂSĂTORIT NICIODATĂ )

Parcă s-ar fi născut acolo, așa virează la stânga, la dreapta, ocolind puțin riscant alte skijet-uri. Îi place la nebunie și trăiește momentele unice. Se ridică în picioare când taie valurile, pentru a controla mai bine ”motorul”. După câteva minute de zbenguială maximă, revine la mal. Bucuroasă. La fel cum sunt și masculii din jurul ei, care, cu coada ochiului, admiră ”peisajul”. Frumos, de altfel…

Denisa, despre relația cu Adrian Cristea

Denisa a fost o mare iubire a fotbalistului care făcea istorie, la un moment dat, la Dinamo, Adrian Cristea. De altfel, cei doi au o fetiță, Rania, în vârstă de nouă ani. Cel poreclit Prințul este foarte atent cu odorul lui, care stă cu Denisa Nechifor. Aceasta avea să dezvăluie, recent, care este relația ei cu Adrian Cristea.

„Chiar şi astăzi am primit flori. Primesc cam în fiecare zi. Uneori mă duc la piaţă şi îmi cumpăr singură flori. Mă simt foarte bine la vârsta mea. Chiar şi aşa, florile nu înlocuiesc un bărbat. Ştiu că nu sunt simpatizată de mulţi oameni… Adi nu poate fi perfect, iar eu vreau un bărbat perfect lângă mine. Dacă mi-ai pune în faţă 10 bărbaţi, tot pe Adrian l-aş alege pentru alt copil. Oricum, nu-l mai fac cu el. Am o relaţie extrem de bună cu tatăl copilului meu, chiar mai bună decât o au prietenele mele cu soţii”, spunea Denisa. (CITEȘTE ȘI: ”DUȘMANUL DE MOARTE” A CERUT OFICIAL EXECUTAREA AVERII LUI GIGI BECALI!)

„Sunt mândra de mine, de copilul meu. Sunt mândră că Adi e tatăl Raniei, pentru că are un material genetic foarte bun. Ei au o relație foarte bună, se văd, ajungem acolo unde trebuie, la prietenie. Ne creștem copilul împreună, eu mai mult, evident, stă cu mine. Adi este mai boem. Fata este mult mai atașată de el, se văd mai des, el participă la serbări la grădiniță, merge la teatru, la film”, a povestit Denisa Nechifor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...