Robert Negoiță s-a alăturat unui nou partid politic! Va candida la primăria Sectorului 3 din partea „București 2020″

Autor:
Publicat: 16/07/2020 | 12:54
Robert Negoiță s-a alăturat unui nou partid politic! Va candida la primăria Sectorului 3 din partea „București 2020″

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă că a acceptat invitația de a se alătura unui nou proiect politic. Este vorba despre Partidul București 2020, o formațiune politică locală ce a fost înființată în acest an.

Robert Negoiță a preluat funcția de președinte al noii formațiuni Partidul București 2020. Acesta a declarat că obiectivul imediat al acestui partid este acela de a avea candidați pe plan local, la nivelul întregului București și de a se ocupa exclusiv de problemele cetățenilor. (CITEȘTE ȘI: ROBERT NEGOIȚĂ: ”ANUNȚ PUBLIC, ASTĂZI, CĂ NU VOI MAI CANDIDA DIN PARTEA PSD LA ALEGERILE LOCALE DIN ACEASTĂ TOAMNĂ!”)

„Un partid local, cu ambiții exclusiv locale, aproape de nevoile orașului, pornit de la zero, ca o mașină nouă ce-i așteaptă pe toți să-și ia inima în dinți și să se urce la volan pentru a putea schimba în bine orașul în care trăiesc.”, a declarat Robert Negoiță, în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul Sectorului 3 a anunțat că va candida pe listele partidului înființat de el

Robert Negoiță, a renunțat la PSD

Înființarea noului partid vine după ce Robert Negoiță a anunțat public zilele trecute că renunță la partidul PSD, care nu se mai află în concordanță cu credințele lui. (VEZI ȘI: CANDIDAT LA PRIMĂRIA SECTOR 3: ROBERT NEGOIȚĂ, CEL MAI RISIPITOR PRIMAR)

„Pentru toți cei care au urmărit în ultimii ani declarațiile mele publice, anunțul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regăsesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formațiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu. De asemenea, în ciuda interesului manifestat de aproape toate formațiunile politice din acest moment, am considerat că este momentul acum să propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică…

Eu știu cum funcționează partidele mari. Deciziile politice importante, chiar și pentru un oraș ca Bucureștiul sunt luate în cadrul unor foruri de conducere naționale, populate cu diferiți oameni care nu au nicio treabă cu casa noastră.

Nu trebuie să mai stăm după decizia unor partide naționale, nu trebuie să mai așteptăm ca cei care conduc aceste partide, mulți de prin alte orașe, cu alte agende, să-și facă timp să se uite către nevoile noastre și să decidă la nivel politic, de la Bacău, Vrancea, Argeș, Giurgiu, Teleorman, ce merităm sau nu.”, a mai declarat Robert Negoiță.