Robert Turcescu, în doliu! A făcut astăzi anunțul decesului: “S-a dus la Domnul…”

Publicat: 16/10/2018 | 14:19

Robert Turcescu este în doliu și trece prin momente grele, după ce tatăl său, Barbu Turcescu, s-a stins din viață. Deputatul PMP a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a transmis locul și data înmormântării, pentru persoanele care doresc să îl conducă pe ultimul drum.

 Tatăl meu, Barbu Turcescu, a fost cel mai bun tată din lume. Bunul meu tată s-a dus la Domnul în această dimineaţă. Toţi cei care l-au cunoscut şi vor să-şi ia ramas bun de la el sunt aşteptaţi începând de mâine după-amiază la capela cimitirului din satul Valea Mare Podgoria, oraş Ştefăneşti, judetul Argeş. Înmormântarea va fi joi, 18 octombrie, în cimitirul de la Valea Mare, la ora 12.00. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu tată!”, a scris Robert Turcescu pe Internet.

Mai mulţi susţinători şi cunoscuţi i-au trasnmis condoleanţe şi au încercat să îl încurajeze în aceste clipe grele. „Condoleanţe! Dumnezeu să-i lumineze drumul printre stele! Va nemuri prin iubirea dăruită şi îl veţi simţi mereu alături”, „L-am cunoscut era un om deosebit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, „Cuvintele sunt sărace, odihnă veşnică în linişte şi pace în Împărăţia lui Dumnezeu pentru tatăl tau”, au fost câteva dintre mesajele primite de Robert Turcescu.

Citește și...