Rodica Miron s-a căsătorit în secret! Fosta asistentă TV, primele declarații despre nuntă: “Marele eveniment va avea loc anul viitor”

Publicat: 07/11/2019 | 11:16

Rodica Miron, fostă asistentă la emisiunea “Răi da’ buni”, moderată de Mihai Morar, s-a căsătorit în secret, iar vestea a fost făcută publică la ceva timp de la ceremonie. Superba brunetă a dezvăluit cum a fost cerută de soție, dar și când va face nunta cu cel care îi este deja soț.

Citește și: Costumele de baie le-au jucat feste… Vedetele din România și-au arătat sânii fără voia lor!

Rodica Miron s-a căsătorit civil în secret, iar nunta va fi în 2020

Rodica Miron s-a căsătorit civil cu englezul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Vedeta a făcut fericitul anunț în cadrul show-ului de televiziune, unde a muncit în urmă cu câțita ani, iar Mihai Morar a felicitat-o imediat pentru noul capitol din viața sa.

“Am tot călătorit cu un grup de prieteni și m-a cerut. Am crezut că glumește deoarece el are multe glume”, a povestit fosta asistentă aseară, în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

La scurt timp după acest moment emoționant, ei au devenit soț și soție. Rodica Miron a mai mărturisit că ceremonia religioasă și petrecerea vor avea loc anul viitor. Vă reamintim că, în urmă cu câterva luni, când vedeta a împlinit o frumoasă vârstă, ea a primit de la partenerul său un inel minunat. “Eu am primit un inel de ziua mea, dar nu a venit cererea. Ştie că mă aştept la un al doilea inel”, a spus la acea vreme.

Rodica Miron și soțul ei formează un cuplu de trei ani, iar englezul o ajută în afacerea pe care ea o deține.