Românul, ale cărui iniţiale sunt M.F., a fost descoperit fără suflare pe malul fluviului Retrone, potrivit observator.tv. În ultimele zile, vremea a făcut ravagii în Italia, iar orașul Vincenza se află printre regiunile cele mai afectate. În mai multe localități italiene s-a declanșat alarma din cauza vremii nefavorabile în ultimele zile, iar râurile, în urma ploilor abundente, erau atent monitorizate în eventualitatea că debitul lor depășea cotele de inundații.

Românul a fost găsit mort pe malul unui râu

Cadavrul românului a fost găsit în jurul orei 10:40, pe malul râului Retrone, în zona parcului Campo Marzo. Un cetățean care era în trecere prin zona respectivă l-a văzut și a anunțat autoritățile. Pentru a recupera corpul românului nostru, găsit într-o zonă alunecoasă sub podul Santa Libera, au intervenit pompierii de la Brigada de Pompieri a orașului.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al poliției și personalul medical de la 118. Românul nu avea urme de violențe pe corp. Din primele informații, se pare că moartea românului a survenit în urma unui stop cardiac.