Româncă de 23 de ani, găsită moartă în Italia! Ce mesaj a postat pe Facebook înainte să moară

Publicat: 07/11/2018 | 12:50
Româncă de 23 de ani, găsită moartă în Italia! Ce mesaj a postat pe Facebook înainte să moară

Roxana Chelea, o româncă în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă, în Italia. Tânăra locuia Padova, într-o cameră pusă la dispoziţie de o asociaţie care avea grijă de victimele consumului de droguri.

Roxana Chelea a acceptat să fie ajutată de cei de la asociaţia Albignasego, care se ocupă de recuperarea celor care au avut probleme cu drogurile. potrivit observator.ro. Primise o cameră în sediul asociaţiei, pentru a locui, dar sâmbătă noaptea nu a răspuns cu orele nici la uşă, nici la telefon.Responsabilii asociaţiei au chemat poliţia, iar oamenii legii au găsit-o pe Roxana căzută lângă pat, cu o seringă lângă ea. O supradoză i-a luat viaţa.

Ce mesaj a postat Roxana înainte să moară

Pe contul de Facebook al Roxanei Chelea unul din ultimele mesaje a fost: „Şi tu crezi în asta, în pace între religii, între rase, între oameni, între animale, între clase sociale?? Da, chiar cred asta. Întotdeauna am crezut în ea. De când l-am rugat pe moş Crăciun în scrisoare să-mi aducă pacea în lume. Doar asta.

Şi eu sunt sigură că Dumnezeu, sau Allah, sau orice nume are, dacă ne aude, este pentru că el a auzit în noi ceea ce avem de dat. Ştie că putem creea grupuri care cred şi văd frumuseţile şi valorile acestor diferenţe, culorile iubirii.”

Citește și...