Româncă, dusă cu forţa într-un bordel din Germania! Suma uriaşă câştigată de traficant

Publicat: 07/12/2017 | 18:15

Un român de 31 de ani a fost condamnat, pe 4 decembrie, de o instanţă din Augsburg, Germania, la 3 ani şi jumătate pentru trafic de persoane şi obligat să plătească peste 43.000 de euro despăgubiri.

Bărbatul a fost judecat pentru trafic de persoane, privare de libertate, loviri şi exploatare sexuală. Potrivit anchetatorilor, timp de patru ani, a forţat o femeie – tot româncă – să se prostitueze în folosul său, încasând peste 200.000 de euro, relatează augsburger-allgemeine.de. Românul a adus-o pe femeie în 2010 în Germania, sub falsul pretext că o va angaja într-un club de nudişti.

Cei doi s-au întâlnit într-un bar din România în care tânăra de 22 de ani lucra la acea vreme. Având acasă o fetiţă bolnavă de doar de 3 ani, tânăra a fost cucerită de ideea de a face aceeaşi meserie în Germania, dar pe mult mai mulţi bani.

O să lucrezi într-un bar. Doar vorbeşti cu bărbaţii şi le oferi băutură”, a fost promisiunea bărbatului. Astfel, tânăra a ajuns în Oberhausen, însă ”binefăcătorul” ei a obligat-o să facă sex pentru bani. Din 2015, a lucrat într-un bordel mare şi aproape tot ce câştiga trebuia să îi dea traficantului. În anii în care a fost obligată să se prostitueze, tânăra i-a dat exploatatorului ei 80% din câştiguri, adică peste 200.000 de euro.

În 2013, după ce a rămas gravidă, tânăra s-a întors în România, dar bărbatul a obligat-o să se întoarcă în Germania, în 2015, după ce a ameninţat-o că va trimite părinţilor ei poze cu ea făcând sex cu diverşi bărbaţi.

În octombrie 2016, când ea nu a mai vrut să se prostitueze, românul a sechestrat-o într-o cameră. Colegele femeii au sunat la poliţie, care a eliberat-o. Femeia a depus plângere câteva luni mai târziu, când şi-a dat seama că va fi exploatată în continuare dacă nu are curajul să ia măsuri.

Am fost tânără şi proastă. Dar am făcut-o pentru copilul meu, a spus femeia la proces. Credea că bărbatul strânge bani pentru ca amândoi să aibă o familie normală. În bordelul în care lucra făcea chiar şi 3.000 de euro pe săptămână vânzându-şi trupul.

La proceces, bărbatul a spus că nu a lovit-o pe femeie şi că ea s-a prostituat din proprie iniţiativă şi că demersul ei legal este al unei femei dezamăgită din dragoste.

Anchetatorii însă au descoperit probe care îl incriminează şi astfel, la finalul procesului, a fost condamnat şi obigat la plata unor despăgubiri materiale faţă de femeie.

Citește și...