Romania a luat medalii de aur si argint la Campionatul European de gimnastica! Cine ne reprezinta in finala

Publicat: 18/05/2014 | 11:32
Romania a luat medalii de aur si argint la Campionatul European de gimnastica! Cine ne reprezinta in finala

Junioara Laura Jurca a cucerit, duminica, medalia de argint in finala la sarituri, la Campionatul European de gimnastica de la Sofia, aceasta fiind cea de-a patra medalie pentru delegatia Romaniei.

Laura Jurca a fost notata cu 14.383 in finala de la sarituri, cu care a castigat medalia de argint.

Pe podium au mai urcat Elissa Downey (Marea Britanie, 14.633), medalie de aur, si Amy Tinkler (Marea Britanie, 14.349), bronz.
Tot duminica, in finalele pe aparate la junioare vor mai concura Anda Butuc si Andreea Iridon la barna, respectiv Laura Jurca si Andreea Iridon la sol.

Anterior, echipa de senioare a castigat medalia de aur, iar cea de junioare a obtinut medalia de bronz. O alta medalie, de argint, a fost cucerita de junioara Laura Jurca la individual-compus.

aur

La senioare, Romania va mai fi reprezentata in finalele pe aparate de duminica, de Larisa Iordache la sarituri, paralele, barna si sol, respectiv Diana Bulimar in finala de la barna.
Obiectivul delegatiei Romaniei la CE de la Sofia a fost de obtinerea a trei-patru medalii.

La editia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a Romaniei a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a saptea din palmaresul echipei tricolore.

Sursa: Mediafax

Citește și...