ROMÂNIA-ARMENIA 1-0. I s-a cerut demisia lui Daum!

Publicat: 02/09/2017 | 00:13
ROMÂNIA-ARMENIA 1-0. I s-a cerut demisia lui Daum!

România a învins Armenia cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Alexandru Maxim în minutul 90. Nemulţumiţi de jocul "tricolorilor", suporterii naţionalei i-au cerut demisia selecţionerului Christoph Daum.

România mai păstrează teoretic şanse de calificare la barajul pentru Mondialul din Rusia după ce a obţinut, in-extremis, o victorie în faţa Armeniei. Maxim a marcat golul victoriei, reluând în plasă o centrare a lui Romario Benzar.

Suporterii României au strigat „Demisia!”, cerându-i selecţionerului Christoph Daum să renunţe la naţională. După meci inclusiv Chiricheş a recunoscut că jocul naţionalei îl dezamăgeşte. „E o victorie, am obţinut cele trei puncte greu. A fost însă un joc care nu dă speranţe. Nu putem obţine mai mult, sunt dezamăgit de ceea ce se întâmplă în actuala campanie. E trist, ne chinuim la fiecare meci. Victoria de azi a fost obţinută uşor întâmplător”, a declarat Chiricheş după partidă, la Digi Sport.

România este momentan pe locul 4 în grupa E, având numai 9 puncte după 7 partide. Prima poziţie este ocupată în continuare de Polonia, care a pierdut neaşteptat, cu 4-0, în faţa Danemarcei. Polonia are 16 puncte, iar următoarele două clasate din grupă, Muntenegru şi Danemarca, au 13 puncte.