România caută a patra victorie la Mondialul de handbal din Germania!

Publicat: 07/12/2017 | 16:00
România caută a patra victorie la Mondialul de handbal din Germania!

După trei victorii consecutive în grupă, romînia va juca în această seară de la ora 19:00 la Campionatul Mondial din Germania cu Angola, meciul fiind programat în direct la Telekom Sport.Calificate în fazele superioare ale competiţiei, tricolorele au ca obiectiv clar să-şi ia revanşa în faţa adversarelor după înfrângerea suferită la Jocurile Olimpice din 2016, scor 19-23. 

Angola pare departe de forma arătată la JO din 2016, handbalistele antrenate de Morten Soubak fiind pe locul cinci în grupă, fără niciun punct.

Cu trei victorii din tot atâtea posibile România este lider în grupa A, tricolorele fiind calificate în optimi cu şase puncte.

După disputarea meciurilor din grupe, primele patru se vor califica în optimile de finală, fază din care se va juca eliminatoriu până la medalii. Optimile sunt programate în 10 şi 11 decembrie, sferturile în 12 şi 13 decembrie, ambele faze la Leipzig şi Magdeburg, iar semifinalele vor avea loc în 15 decembrie, în timp ce finalele pentru medalii două zile mai târziu, la Hamburg. România a cucerit medaliile de bronz la Mondialul din 2015, cu suedezul Tomas Ryde pe banca tehnică, iar la Europeanul din 2016 s-a clasat pe 5.                              

Iată componenţa lotului României la Mondialul din Germania:

Iulia Dumanska, Denisa Dedu- portari, Valetina Elisei Ardean, Ana Maria Popa- extreme stânga, Cristina Neagu, Cristina Florianu, Gabriella Szucs- interi stânga, Eliza Buceschi, Mădălina Zamfirescu, Cristina Laslo- centri, Crina Pintea, Timea Tătar, Cynthia Tomescu- pivoţi, Melinda Geiger, Ana Maria Drăguţ- interi dreapta, Aneta Udriştoiu, Ana Maria Berbece- extreme dreapta.

 

 

Iată rezultatele României din Grupa A

România- Paraguay 29-17

Slovenia- România 28-31

România- Spania 19-17

România-Angola, ora 19:00 – 7 decembrie

Franţa- România, ora 19:00 – 8 decembrie

Cristi P.

             

Citește și...