ROMÂNII AU TALENT 16 MARTIE. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat GOLDEN BUZZ! Concurenta care i-a impresionat

Publicat: 17/03/2018 | 00:16

Prezentatorii emisiunii „Românii au talent”, Smiley și Pavel Bartoș, au apăsat butonul Golden Buzz pentru Cesima, care a avut un număr extraordinar, de gimnastică, în combinație cu balet, dans contemporan și teatru.

Era prea puțin, parcă, pentru numărul acesta. Parcă scena era un loc intim al ei, devenise una cu scena. Ne-am simțit ca și cel de acasă, care, probabil, la fel ca noi a simțit că trebuie să apese. Sunt sigur că fiecare dintre ei ar fi apăsat Golden Buzz-ul, a spus Pavel Bartoș.

După ce o vezi dansând, îți dai seama că e unul din puținii dansatori la care și ochii dansează”, a spus Mihaela Rădulescu. (VEZI ȘI: Florin Călinescu, fermecat de ”Doamna Katya”, la Românii au talent)

Povestea Cesimei

Cesima are 17 de ani, este din Ploiești și este pasionată de muzică și modeling. A fost în lotul național de gimnastică și a început acest sport încă de la 7 ani. Din cauza unui accident la genunchi a fost obligată să renunțe la gimnastică. Nu mai poate face performanță din cauza accidentării, dar continuă să practice acest sport la nivel amator.

Mama Cesimei lucrează la o florărie din Ploiești, iar tatăl ei lucrează pe un vas de croazieră, ceea ce le permite să aibă un trai decent.

 

Citește și...