ROMÂNII AU TALENT 9 MARTIE. E scandal! Decizia lui Florin Călinescu de a da Golden Buzz i-a pus pe jar pe fani. “Patetic!”

Publicat: 10/03/2018 | 13:22

ROMÂNII AU TALENT 9 MARTIE. Florin Călinescu a dat “Golden Buzz”, vineri seară, la “Românii au talent”, iar gestul său a fost stârnit un val de reacții în mediul on-line. Laura Bişog şi Grigore Luca au primit din partea actorului “Golden Buzz”, deși momentul lor nu i-a satisfăcut deloc pe fanii show-ului de televiziune.

„Butonul acesta auriu se adresează emoţiilor sincere, adevărate. Emisiunea aceasta este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă. Şi o să meargă, vă spun”, le-a zis Florin Călinescu.

Nu toată lumea a fost de acord cu Florin Călinescu. ”De când e atât de uimitor ceva imitat? De ce nu promovăm originalitatea? Patetic!”, ”Ok, frumos, trezesc nostalgii, dar GOLDEN BUZZ? Serios? Ăsta e moment de trimis direct în semifinală???”, ”Păi dânşii nu au şcoala făcută, nu au repetiţii, acesta este talentul, nu ca ăia cu şcoala de canto pian sau mai ştiu eu ce”, ”Azi au fost cel puţin cinci momente de zece ori mai calitative decât banalitatea asta”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fanii emisiunii “Românii au talent”.

Ce piesă au cântat Laura Bișog și Grigore Luca la Românii au talent

ROMÂNII AU TALENT 9 MARTIE. Laura Bișog și Grigore Luca au cântat o piesă românească din anii 90 în duet, în stilul Mirabelei Dauer și al lui Dan Spătaru. Rezultatul a fost…un ropot de aplauze și un Golden Buzz care i-a trimis direct în semifinale! A apăsat pe buton însă exact juratul la care nimeni nu se aștepta!

Cuplul de artiști Laura Bișog și Grigore Luca au cântat o melodie de muzică ușoară din deceniile trecute, dar care a avut un real succes printre spectatori. Mulți dintre ei, trecuți de vârsta a doua, au rememorat clipele plăcute din trecut cu ajutorul acestei melodii. Și membri juriului au fost plăcut impresionați, mai întâi Andra, care a început să joace încă de pe scaun iar apoi Mihaela radulescu. Diva de la Monaco a lăsat la o parte toate inhibițiile și sărit de pe scaun, trăgând-o după ea și pe Andra. Andi Moisescu și-a exprimat și el discret apreciere.

Citește și...