Românul care a îngrozit Marea Britanie. Florin Ion a ucis cu sânge rece o englezoaică. Recent, agresorul și-a aflat sentința

Publicat: 10/03/2019 | 13:29
Românul care a îngrozit Marea Britanie. Florin Ion a ucis cu sânge rece o englezoaică. Recent, agresorul și-a aflat sentința

Florin Ion a îngrozit Marea Britanie. În vârstă de 32 de ani, românul a omorât în bataie o englezoaică. A primit închisoare pe viață, cu posibilitatea eliberării condiționate după 18 ani.

Bărbatul a ucis-o cu sânge rece pe Julie Hunt, în vârstă de 47 de ani. Tragedia a avut loc în Essex, anul trecut, în aprilie, într-o stație de autobuz. Florin Ion era într-o mașină care trebuia să-l aducă în România.

A coborât într-o stație de lângă un centru comercial și a atacat-o pe Julie Hunt, care se îndrepta spre locul de muncă, fără niciun motiv. A pus-o la pământ și a lovit-o cu sălbăticie. Femeia a rămas inconștientă, iar agresorul a dispărut.

Ulterior, englezoaica a decedat la spital din cauza loviturilor puternice pe care le-a încasat. Pe 7 martie, Florin Ion a fost prins de autorități și dus în arest. Recent, a primit a fost condamnat la închisoare pe viață.

La proces, romul a declarat că femeia ar fi vrut să-l omoare și că el doar s-a apărat. Doar că imaginile surprinse de o cameră de supraveghere i-au demontat mărturia. Pe acestea se observă clar cum Florin Ion fuge spre Julie Hunt și începe să o lovească fără motiv.

Citește și...