Acasă » Știri » Știri externe » Românul care a “invadat” Marea Britanie şi-a presimţit sfârşitul. Ultima discuţie cu iubita înainte să moară: “Băuse şi mi-a spus că…”

Românul care a “invadat” Marea Britanie şi-a presimţit sfârşitul. Ultima discuţie cu iubita înainte să moară: “Băuse şi mi-a spus că…”

De: Cancan 17/01/2018 | 00:00
Românul care a “invadat” Marea Britanie şi-a presimţit sfârşitul. Ultima discuţie cu iubita înainte să moară: “Băuse şi mi-a spus că…”
Victor Spirescu şi iubita lui, Suzana Mateş (Sursa foto: Facebook)

Victor Spirescu, primul român care a invadat Regatul Unit în 2014, după ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii, a reuşit să îşi împlinească mai multe visuri peste hotare, dar soarta a avut planuri negre cu el. S-a stins fulgerător, în urma unui accident violent, ale cărui cauze încă nu au fost stabilite. Şi asta pentru că ancheta oficialilor britanici nu s-a încheiat. Suzana Mateş, iubita tânărului de 33 de ani, a refăcut filmul nopţii fatidice, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Iubita lui Victor Spirescu a rupt tăcerea! Cum a murit românul care “a invadat” Marea Britanie: “Ultimele lui cuvinte au fost...”)

Vă reamintim că Victor Spirescu a murit într-un grav accident rutier, petrecut în dimineaţa zilei de luni, 15 ianuarie. Suzana Mateş a relatat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum s-a comportat Victor Spirescu înainte să plece în cursa spre moarte. Cuplul a petrecut cu alţi doi prieteni şi, la un moment dat, „invadatorul Angliei” a decis să plece cu un autoturism de teren ca să facă drifturi. Cum nu a reuşit, el a revenit acasă, unde a schimbat maşina cu un bolid mai mic. Şi dacă, iniţial, a spus că merge doar să pună benzină, la scurt timp după ce s-a întors în vila în care locuia, a profitat de neatenţia viitoarei sale soţii şi a fugit împreună cu unul dintre prieteni. Victor băuse câteva beri înainte să se urce la volan.

(CITEŞTE AICI: EXCLUSIV! Primele imagini de la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Victor Spirescu! Mărturii înfiorătoare: „S-a răsturnat cam de 7 ori, a fost aruncat din maşină. Nu era singur…”)

Iubita lui Victor Spirescu a vrut să meargă după el cu celălalt prieten, dar cum acesta consumase foarte mult alcool, a decis să nu se urce la volan în acea stare. Înainte să plece în ultima lui cursă, Suzana Mateş a încercat să îl oprească pe iubitul ei, de mai multe ori. Tânăra a mai spus că, în acea noapte, Victor Spirescu a avut momente în care a încercat să se izoleze de toţi, deşi nu se certase cu nimeni şi totul era bine în viaţa lui. Din comportamentul său se pare că şi-ar fi presimţit moartea.

“Prima dată s-a dus cu Porsche Cayenne-ul, nu a reuşit să facă (n.r.: drifturi), s-a întors acasă. Dup-aia, m-am dus după el, tot se plimba pe aici. Nu mai stătea cu noi, nu ştiu, era dubios. La început a stat cu noi toată seara şi după aceea, a fost mai aşa, mai singuratic. Dar nu s-a certat cu nimeni. După aceea  l-am prins că s-a dus în spatele casei, să se urce în Mitsubishi cu băiatul ăla, să plece. Am venit fix la timp, să mă duc cu el. Băuseră nişte bere, adică nu băuse foarte mult, dar aşa am simţit eu că nu e OK. Şi a zis: «Nu, nu, că vreau să pun benzină.». Nu mai avea benzină şi am spus: «OK, vin cu tine». «Nu, nu, nu». În fine, până la urmă m-a lăsat să merg cu el. A condus OK, ne-am întors acasă, s-a pus pe canapea şi, câteva secunde de neatenţie, m-am dus la bucătărie să iau nişte apă, a fugit. Deci, ca un copil din ăla mic când îi spui: «Stai cuminte, nu te duce acolo», ei, exact acolo s-a dus. S-a dus cu băiatul ăla, voia să ia o sticlă de suc de la benzinărie. Şi l-am văzut pe geam, am văzut pe geam luminile de la maşină, am fugit spre poartă, dar deja era prea târziu ca să mai ajung. Şi m-am dus la băiatul ăla din casă, să mergem repede după el. Şi a încercat să conducă, a simţit că nu e în stare să conducă, băiatul ăla băuse mult mai mult. Şi l-am sunat încontinuu de când a plecat pe poartă şi nu a vrut să îmi răspundă la telefon – bine, probabil că nu putea să răspundă, pentru că făcea cerculeţe. S-a ridicat pe două roţi, după care a luat-o pe un drum drept, cu 100 şi ceva de km/h. Şi cu drifturi de fundul maşinii, stânga-dreapta, cu frâna de mână trasă, stânga-dreapta, stânga-dreapta şi ultima dată stângă, a zis: «Nu! Nu aşa!»”, a povestit plângând Suzana Mateş în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(VEZI ŞI: VIDEO / Ultima postare făcută pe Facebook de Victor Spirescu, „invadatorul Marii Britanii”. Ce i-a spus unui prieten înainte să moară)

Victor Spirescu şi Suzana Mateş ar fi aniversat trei ani de relaţie pe 16 martie 2018. Ei plănuiau să îşi unească destinele anul acesta şi vorbiseră să îşi contruiască o casă împreună. În cadrul interviului, iubita „invadatorului Marii Britanii” a spus că amâdoi iubeau maşinile şi adrenalina. Victor Spirescu a fost vizitat de părinţii lui de Revelion, iar pe 4 ianuarie, aceştia s-au întors în România.

“Da, eram logodiţi, urma să ne căsătorim. Tocmai ce ne-am făcut… voiam să mergem în Cipru – nu eram hotărâţi, dar ne-am fi dorit acolo. Anul acesta urma să facem nunta, spusese tuturor. Nu, nu primisem inelul de logodnă, a încercat să îmi cumpere. Nu, inelele noastre de logodnă erau maşinile. Pasiunea lui erau maşinile, când lua banii de salariu: «Ce maşină ne luăm?», aşa spunea. Sincer, era foarte împlinit, aveam tot ce ne trebuia, nu mai avea ce să îşi ia. Spunea: «Avem tot ce ne trebuie, putem să ne facem o casă». Făcea 34 de ani pe 8 februarie. Tocmai ce îşi văzuse părinţii. Veniseră pe 28 decembrie, am făcut Revelionul împreună, au stat până pe 4 ianuarie, i-a dus, am făcut turul Angliei. Mama lui are probleme cu o tuse, ceva cronic şi când se întâmplă ceva urât nu se poate controla. Mama lui e devastată”, a mai spus femeia care ar fi trebuit să-i devină soţie lui Victor Spirescu.

„A trăit clipa până la capăt”

Trupul lui Victor Spirescu urmează să fie repatriat după ce se vor trage primele concluzii în ancheta deschisă de poliţiştii britanici. Zilele acestea i se va face autopsia.

(NU RATA, AICI: VIDEO / Victor Spirescu, de la „invadator al Angliei” la model de succes: „Am o mică firmă şi am câţiva muncitori care lucrează pentru mine”)

“Subliniez faptul că el aşa şi-a trăit viaţa la maximum tot timpul şi a trăit clipa până la capăt, cu adrenalina la maximum. Ceea ce-i plăcea cel mai mult, obsesia lui cu maşini şi aveam încredere că avea control asupra maşinilor… Nu ştim ce s-a întâmplat”, a mai mărturisit partenera lui Victor Spirescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...