Românul care şi-a înjunghiat cumnata pe stradă în Anglia riscă să stea 20 de ani după gratii! „Parcă era posedat!”

Publicat: 07/02/2018 | 13:23

Un român sosit de câteva săptămâni la muncă, în Anglia, riscă să stea până la 20 de ani în spatele gratiilor în regat, după ce fost găsit vinovat de tentativă de omor. Victima lui Gheorghe Mihai, 38 de ani, este cumnata lui. Bărbatul îşi afla pedeapsa pe 12 martie, după ce instanţa va cântări toate probele din dosar.

Gheorghe Mihai a mai stat şapte ani în puşcărie, în România, pentru o crimă comisă în 2006. Anul trecut, la finalul lunii august, bărbatul şi-a înjunghiat de mai multe ori cumnata, pe Roxana Mihai, în vârstă de 23 de ani, după ce femeia a întrerupt o conversaţie telefonică între acesta şi soţul ei.

Kieran Lagan, şofer, martor la incidentul care s-a pretrecut în stradă, a declarat că agresorul arăta ”de parcă era posedat”, potrivit stirileprotv.ro. 

„Era foarte furios. Alerga. Aş putea spune că era speriat. Apoi l-am văzut că îşi deschide haina şi scoate un cuţit mare, de bucătărie. Am oprit camionul, pentru că m-am gândit că voi fi martorul unei crime”, a declarat martorul.

Roxana a fugit de cumnatul ei, care a prins-o şi a înjunghiat-o de cinci ori, după ce a trântit-o la pământ. Fratele atacatorului, Nicuşor Mihai, a reuşit să o salveze pe femeie, lovindu-l pe Gheorghe cu pumnul în faţă. Acesta din urmă a negat faptul că ar fi vrut să îşi omoare cumnata.

Potrivit anchetatorilor,  înainte de tentativa de omor, Gheorghe Mihai îi spusese unui prieten că va omorî pe cineva. El a fost găsit vinovat de juriu în mai puţin de două ore.

Citește și...