Romeo Fantastik iubește din nou! Cum arată cea care i-a furat inima

Publicat: 20/12/2018 | 17:49

Romeo Fantastik iubește din nou! Manelistul nu se mai ferește de ochii lumii și se afișează cu cea care i-a cucerit inima. 

De curând, Mădălina, iubita tinerică a lui Romeo Fantastick, a dat cărțile pe față! Bruneta a postat pe contul de Facebook al manelistului o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj extrem de emoționant pentru acesta.

„Te aștept acasă de Revelion 💖💖💖💖 iubirea mea”, a fost mesajul postat de iubita lui Romeo Fantastick. (CITEȘTE ȘI: REGELE SEXULUI IN ROMANIA, TRANSFORMARE INCREDIBILA DE LOOK! ROMEO FANTASTIK IL IMITA PE BOB MARLEY!)

Romeo Fantastik, alături de iubita lui

Acum ceva timp, manelistul a postat pe Facebook un mesaj pentru iubita sa, dar nu știa nimeni despre cine este vorba. „Iubirea vieții mele, Mădălina” a scris Romeo Fantastick, la momentul respectiv, pe rețeaua de socializare. Fanii au fost în delir și chiar i-au urat numai de bine. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Romeo Fantastik are un băiat

Romeo Fantastik nu și-a mai văzut fiul de câțiva ani, dar ține legătura cu el la telefon. Geo a avut numai cuvinte de laudă despre tatăl său, pe care nu l-a învinuit niciodată că nu i-a stat alături, în copilărie. (VEZI ȘI: A FUGIT DE CAMATARI? ROMEO FANTASTIK LAMURESTE MISTERUL! VEZI UNDE SE ASCUNDE „REGELE SEXULUI”!)

„Pentru mine este tatal meu, pentru mine este o vedeta, este idolul meu, de asta fac si muzica pe care o fac e nebunie, asta vrea tineretul din ziua de azi, tineretul vreea nebunie (…)Daca Romeo e regele sexului, chiar este regele sexului. Eu unul sunt baiatul lui si n-am auzit pe nimeni sa se planga de el” a spus, în urmă cu ceva timp, Geo. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

 

Citește și...