Rona Hartner, despre căsătoria cu Herve: ”Să vină lumea cu părul vâlvoi, s-o facem lată!”

Publicat: 11/02/2019 | 13:24

Este oficial. Rona Hartner și erve DJ HMJ se vor căsători în curând, iar fericitul eveniment va avea două părți – una în Franța, pe plajă, alta în România. Celebra actriță este mai îndrăgostită ca niciodată, iar pregătirile anunță o petrecere de zile mari. Și nonconformistă, firește…

Acum câteva luni, Rona spunea despre iubitul ei că este caritabil și ajută oameni nevoiași:

”Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, ceea ce m-a unit de el este faptul că este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăsta îi spun «da».

Citește și: CUM ARATĂ IUBITUL FRANCEZ AL RONEI HARTNER. MOTIVUL PENTRU CARE NU VREA SĂ FACĂ SEX CU EL!

Acum, invitată într-o emisiune TV, Rona Hartner a făcut dezvăluiri referitoare la apropiata nuntă:

Eu nu prea cred în petrecerile preorganizate, prefer să veniţi în şlapi şi să vă trageţi o rochie pe voi, să vină lumea cu părul vâlvoi şi doar s-o facem lată! În Franţa aşa va fi petrecerea, pe malul mării, în rochii de seară şi şlapi (…) Facem şi în românia ceva, păi ce, noi nu dansăm o sârbă?” a spus Rona Hartner.

Rona Hartner și erve DJ HMJ se vor căsători în curând

Rona se va căsători la faimoasa catedrală Notre Dames

Vor fi două evenimente, unul în România şi unul în Franţa unde vedete are deja totul pregătit. Se va căsători la faimoasa catedrală Notre Dames. Vedeta anunţă că petrecerea va continua la un club şi se va sfârşi pe plajă.

„Problema mea este că mă voi schimba de câteva ori în ziua respectivă. Probabil voi avea mai multe ţinute. Am avut nişte viziuni, am văzut rochia de mireasă (…) Mi-ar plăcea să port o coroniţă specifică tradiţiei ortodoxe! (…) Nu avem încă naşi pentru căsătorie şi nici nu am fixat data exactă a evenimentului.” a replicat Rona întrebată de moderatori despre ţinuta pe care o va alege.

Rona Hartner și Herve

Citește și: RONA HARTNER A RUPT PRIETENIA CU DANIEL IORDĂCHIOAIE DUPĂ EXPERIENȚA DE LA FERMA VEDETELOR

Citește și...