„Roș-albaștrii” nu-și revin după eșcul din „Derby de România”: „Nu ne așteptam să pierdem. E o înfrângere greu de digerat!”

Autor: Cristian P
Publicat: 17/02/2020 | 07:52
„Roș-albaștrii” nu-și revin după eșcul din „Derby de România”: „Nu ne așteptam să pierdem. E o înfrângere greu de digerat!”

Jucătorii formației FCSB au recunsocut la finalul confruntării cu Dinamo, scor 2-1, că nu se așteptau niciodată să piardă acest „Derby de România” de pe „Național Arena”.

„A fost un nou meci slab făcut de noi, din păcate, cum au fost toate în acest an. Ne reproşăm totul, nu am jucat deloc bine. Am făcut greşeli copilăreşti, dar asta este. Trebuie să ţinem capul sus şi să învăţăm din aceste greşeli. Sper să arătăm cât mai bine în play-off. Nu trebuie să ne înspăimânte acest eşec, trebuie să ne înspăimânte jocul nostru din acest an. Avem de lucrat, dar cred că împreună cu antrenorul vom pune lucrurile la punct şi vom ajunge să jucăm la fel ca până în iarnă. Normal că l-am dezamăgit pe patron. Nu ne aşteptam nici noi să pierdem. Nu ne-am gândit o secundă că vom pierde acest meci… dar aşa este în fotbal, greşelile se pedepsesc”, a  declarat Florin Tănase, autorul golului de onoare al FCSB în acest meci.

La rândul său, tehnicianul „roș-albaștrilor”, Bogdan Argeș Vintilă a declarat că eșecul cu Dinamo este greu de digerat, recunsocând că s-ar fi mulțumit și cu o remiză în derby.

„Multe nu prea sunt de spus după acest joc. Asta e viaţa, mergem înainte, strângem rândurile şi ne pregătim pentru jocurile viitoare. A fost un meci nu prea reuşit, care aduce şi un alt factor de care aveam nevoie şi l-am observat în a doua repriză, spiritul de sacrificiu. Nu e uşor de digerat şi regret enorm că nu am reuşit să câştigăm. Mi-aş fi dorit, în condiţiile în care am rămas în 10 oameni, să fi terminat măcar la egalitate”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă după meci.

După acest succes, Dinamo a urcat pe locul 8 cu 34 de puncte. De partea cealaltă FCSB a rămas pe locul 3 cu 43 de puncte.

Citește și...