„Roș-albaștrii” tratați de sus de Neagoe: „Dacă nu batem FCSB, atunci pe cine mai batem?”

Autor: Cristian P
Publicat: 08/04/2019 | 10:10
Eugen Neagoe, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a încercat să le insufle curaj elevilor săi înaintea duelului din această seară de pe „Național Arena” cu FCSB, meci care va trage cortina peste runda  a IV-a a play-off-ului Ligii 1.

Tehnicianul le-a spus elevilor săi în vestiar, pe un ton cât se poate de serios, că „dacă nici pe FCSB nu bat în play-off, atunci pe cine ma bat!”.

„Cei de la FCSB se gândesc probabil mai mult la meciul cu Craiova de etapa viitoare, dar au uitat că mai au un meci. Serios le-am spus jucătorilor, nu în glumă, dacă pe FCSB nu batem atunci pe cine mai batem? Jucătorii au zâmbit. E o atmosferă bună, sunt convins că vom face un meci bun”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul formației Sepsi.

Formația din sf. Gheorghe este fără victorie în primele trei partide susținute în play-off, având doar  un singur punct cucerit în urma remizei albe înregistrate runda trecută cu Viitorul pe teren propriu.

De partea cealaltă, FCSB ar eastăzi șansa de a veni la doar trei puncte de CFR Cluj și de a da asaltul la primul loc runda viitoare în meciul direct din Gruia cu echipa lui Dan Petrescu.

Tot astăzi în play-off-ul Ligii I va avea loc duelul dintre Astra și Viitorul.

Program play-off Liga I 

Univeritatea Craiova- CFR Cluj 0-0

Luni, 8 aprilie

ora 18:30 Astra Girugiu- Viitorul Constanța

ora 21:00 FCSB- Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Clasament play-off Liga I 

1 CFR Cluj- 37 pct.

2 FCSB- 31 pct.

3 Universitatea- 30 pct.

4 Viitorul- 23 pct.

5 Astra- 21 pct.

6 Sepsi- 20 pct.

 

Citește și...