Roxana de la Puterea Dragostei și Turcu, în ipostaze tandre. Formează cel mai nou cuplu de la Kanal D

Publicat: 20/08/2019 | 14:32
Roxana de la Puterea Dragostei și Turcu, în ipostaze tandre. Formează cel mai nou cuplu de la Kanal D

Roxana, fosta concurentă în sezonul 1 Puterea Dragostei, și Turcu, concurent în sezonul 2, au fost fotografiați în ipostaze tandre. Cei doi au ales să se îmbrace la fel, s-au luat de mână, dar și în brațe, astfel nu este exclus să se înfiripe o nouă poveste de dragoste.

Roxana Buzoiu este o fire prietenoasă și așa a reușit să se împrietenească cu băieții din al doilea sezon. Recent șatena a publicat câteva fotografii cu Turcu, unul dintre băieții doriți din emisiune. Cei doi s-au întâlnit prietenește, însă ipostazele în care s-au fotografiat au pus numeroase semne de întrebare.

Roxana de la Puterea Dragostei vrea un copil cu Alex Velea

Pentru că este o persoană sinceră, Roxana spune întotdeauna ce gândește. Nu o interesează nici de gura lumii, nici de consecințele faptelor sale. De această dată a pus ochii pe unul dintre artiștii din showbiz-ul românesc și a făcut câteva declarații picante în legătură cu el.

”Alex Velea e bun de tată. Pentru că este pe același stil cu mine. Și la vestimentație, și la comportament, și la temperament, și așa mai departe. Și este un familist convins, am văzut cum se comportă cu copiii lui și este foarte, foarte tare ca om. Și ea (Antonia, n. red) este mai înaltă ca el, adică nu are nicio treabă. În momentul în care se înțeleg extrem de bine și se completează, înălțimea nu mai are nicio importanță!”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei” pentru wowbiz.ro

Citește și...