Roxana Nemes s-a ingrasat de sarbatori! Afla ce face vedeta pentru a reveni la kilogramele initiale

Publicat: 04/01/2016 | 21:03
Roxana Nemes s-a ingrasat de sarbatori! Afla ce face vedeta pentru a reveni la kilogramele initiale

Artista trebuie sa arate de fiecare data bine pe scena, asa ca este foarte atenta la alimentatie. Pentru ca au fost sarbatorile de iarna si masa la fiecare familie a fost imbelsugata, blondina nu s-a putut abtine de la bunatatile facute de mama sa.
 

Roxana Nemes se pare ca este pusa pe fapte mari si anul acesta. Vedeta a marturisit la un post de televiziune ca a pus cateva kilograme de sarbatori si isi doreste sa le elimine cat de repede posibil: „Am gustat, nu pot sa spun ca nu am gustat, dar nu prea am avut timp sa stau foarte mult pe acasa, dar ma bucur ca am ajuns si acuma am zis sa venim sa dam jos cozonacelul.”

Roxana Nemes


Pentru ca s-au terminat sarbatorile, Roxana Nemes nu a stat prea mult pe ganduri si s-a gandit care este cel mai bun remediu pentru a scapa de kilogramele in plus. Astfel, blonda si-a topit colaceii la 40 de grade Celsius cu un tratament minune.

S-a despartit cu scandal de fostul iubit

Dupa sase ani de relatie cu impresarul, Radu Groza, care a facut-o celebra, Roxana si-a facut bagajul si a plecat din caminul conjugal.

Roxana Nemes si Radu Groza
Roxana Nemes si Radu Groza

A urmat, apoi, un scandal financiar intre cei doi, cantareata motivand ca nu si-a primit banii in urma mai multor spectacole la care a participat.

 

Oana Pascaru