Roxana Nemeș și-a adus aminte de copilărie. “Tata era destul de…”

Publicat: 13/03/2018 | 22:56

Roxana Nemeș are două surori și a avut o copilărie cu de toate. Vedeta își iubește enorm familia, de care este foarte apropiată. Recent, aceasta a dezvăluit, la un post de televiziune, că tatăl ei era foarte sever, însă a fost un adevărat exemplu pentru ea.

„Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori. Tata a avut un chin la viaţa lui, dar a fost şi iubit. Toate suntem plecate acum. Am rămas plăcut surprinsă să-l văd pe tatăl meu, în copilărie era destul de sever, era destul de dur, bărbatul casei, când am plecat toate trei la facultate a început să ne trimită mailuri, nu scrisori, mailuri cu ce simţea el.

Am rămas aşa: uau, tata?! Era tandru ca bărbat cu mama, cu noi era iubitul, dar nu îşi exprima sentimentele. Ne scria mailuri pentru fiecare în parte. Timp de vreo doi ani a făcut asta. Ne mai trimite şi acum de 8 martie, când stă el şi îşi aduce aminte”, a spus Roxana Nemeş.

Roxana Nemeș se iubește cu Ionuț Bârsan

Roxana Nemeş s-a cuplat cu fiul unui patron de service. Iubitul blondei se numeşte Ionuţ Bârsan, este divorţat şi are un copil de patru ani din prima şi singura lui căsătorie.

Roxana Nemeş l-a cunoscut deja pe micuţ şi are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Nu este deloc exclus ca, în viitorul apropiat, să-i devină mamă vitregă. „Ionuţ are un băieţel tare frumos. Ne întelegem bine. Îmi place faptul că este un copil inteligent. E un copil care ştie ce vrea de la viaţă! Este la fel ca tatăl său”, declara Roxana, la puțin timp după ce l-a cunoscut pe Ionuț.

Citește și...