Ruby a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit cântăreața? „Singura mea problemă reală acum este…”

Autor:
Publicat: 25/08/2020 | 10:34

Ruby și-a îngrijorat fanii după ce pe rețelele de socializare a postat mai multe filmulețe dintr-o clinică unde a fost internată. Artista s-a filmat pe patul de spital,  iar fanii au luat foc. Deși inițial nu a dezvăluit despre ce este vorba, cântăreața i-a liniștit ulterior pe internauți.

Imaginile cu Ruby pe patul de spital i-au făcut pe fanii să se întrebe ce a pățit artista lor preferată, așa că mesajele de îngrijorare au curs pe conturile de socializare ale vedetei. Însă cântăreața i-a liniștit repede pe internauți. (CITEȘTE ȘI: RUBY E FOC ȘI PARĂ! MOTIVUL PENTRU CARE A LIPSIT DE PE INSTAGRAM. CE A PĂȚIT VEDETA? „NU VĂ IMAGINAȚI CÂT DE GREU…”)

„Stați liniștiți, nu am absolut nicio problemă, decât cele pe care mi le fac singură. Eu mereu când am probleme, am pentru că mă ocup. Le fac, le provoc, sunt problematică, dar apreciez grija voastră. Fiți bine! Și voi, și eu! Singura mea problemă reală acum este că nu am voie să beau suc, pot să beau doar apă”, a spus Ruby.

Mai apoi, Ruby a postat câteva imagini dintr-un scaun cu rotile, exact în momentul în care mergea spre sala de operație.

„Azi merg cu papa mobilul, face cinste papa? Ia uite-mă! Eu pot să merg și pe picioarele mele, dar cică nu am voie! Merg să o văd pe doamna doctor! O să-mi pună oare o perfuzie cu suc? Pa, prieteni! Ne vedem când… mă trezesc!”, a mai spus Ruby internauților înainte de operație.

Ruby, o nouă intervenție la sâni

Deși i-a asigurat că nu este nimic grav, fanii artistei nu s-au liniștit până când nu au aflat adevăratul motive pentru care a ajun pe masa de operație. (VEZI ȘI: RUBY FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ PE INTERNET. IMAGINI RUPTE DIN FILMELE PENTRU ADULȚI. FANII: „MAI BINE ÎN C $%@ GOL”. FOTO)

Se pare că Ruby a apelat la o nouă intervenție la nivelul sânilor, asta din cauza unor probleme apărute. Pentru că nu a respectat perioada de recuperare după primul implant, au apărut mai multe complicații. A început să rețină apă și o nouă intervenție a fost necesară.