Ruby fără lenjerie intimă pe internet. Imagini rupte din filmele pentru adulți. Fanii: „Mai bine în c $%@ gol”. FOTO

Publicat: 25/07/2020 | 18:16
Ruby fără lenjerie intimă pe internet. Imagini rupte din filmele pentru adulți. Fanii: „Mai bine în c $%@ gol”. FOTO

La fel cum se întâmplă de fiecare dată când vine vara, Ruby începe, încet, încet să renunțe la haine, iar ultima imagine i-a făcut pe fanii săi de sex masculin să…viseze frumos.

Cântăreața a uitat de lenjeria intimă și s-a fotografiat îmbrăcată în roz, iar admiratorii au observat imediat aceste detalii.  Și dacă unii au lăudat-o și au fost înnebuniți după ipostazele sexy ale divei, alții au răbufnit, susținând că nu este decentă.

Citește și: Top 20 sexy-vedete la duș pe plajă. Pe ce locuri “se bat” Cosmina Păsărin, Laurette, Raluka sau Ruby

„Nu vad rostul hainelor pe care le purtati! Mai bine in c *** gol (ceva mai decent nu exista pe lumea asta? asta va promoveaza🤔?)”, a fost reacția unei fane.

Ruby a creat iar cotroverse

Ruby, ironizată de fani după ce a colaborat cu Florin Salam

Melodia „Rapido” lansată de Ruby, Florin Salam și Costi Ioniță se menține de câteva zile pe locul 1 în trending, însă fanii acestora sunt extrem de dezamăgiți. Mai mult, Ruby a fost luată la mișto de internauții care susțin că această colaborare a ridicat-o enorm pe Ruby și a fost făcută pentru că altfel nu avea nicio șansă să intre în trending.

Nu rata: Scandal după colaborarea lui Florin Salam cu Ruby și Costi Ioniță! “Cea mai proastă piesă în care a «cântat» Salam” | VIDEO

„Îmi plac foarte mult versurile lui Florin Salam și Costi Ioniță. Forță / Dacă nu poți să-i învingi în trending, cânți cu ei / Florin Salam cu trei cuvinte a făcut toată melodia / Urmează Nicolae Guță cu Justin Bieber / Manelizarea României este aici / Urmează Delia și Nicolae Guță / Urmează Tzancă Uraganu și Antonia / Versurile sunt praf, melodia a ajuns pe locul 1 datorită lui Salam și datorită lui Costi Ioniță” au scris internauții, despre piesa lansată de Ruby, alături de cei doi artiști.

Piesa „Rapido” a fost lansată pe 30 iunie și a cunoscut un succes răsunător. Până în acest moment, aceasta a adunat peste 2 milioane de vizualizări și se află pe locul 1 în trendingul de pe Youtube. Cu toate acestea, piesa i-a dezamăgit pe cei care se așteptau ca artiștii să cânte mai mult de 2-3 versuri.