Ruby, declarație șocantă despre iubitul ei: „Îl omor în somn”

Publicat: 12/03/2019 | 10:37

Ruby a trăit pe propria piele aventura “Asia Express“, unde a făcut echipă împreună cu iubitul ei. Cei doi au avut parte de multe peripeții, una dintre ele fiind chiar o tânără, care pusese ochii pe partenerul ei. Vedeta a venit la TV și a vorbit despre criza de gelozie pe care i-a făcut-o iubitului ei.

„Nu am parte de critici. E o ceartă mică, o chestie, o neînțelegere…nu e criză de gelozie! Aproape am pășit în pas iar fata aia care nu mai știa de capul ei, poate încurca drumul. Patul ei, patul lui, nu mai știa de capul ei. Ne-a întrebat dacă vrem să bem cu ea.

Nu au montat toată faza la teelvizor pentr că nu era timp, trebuia să par eu aia nebună, pentru că fetele sunt nebune. Fata aia era cu ochii pe el, era geană pe el, eu mergeam așa…
Fata ne invita acasă la ea, că are ea saltele jos…

Nu-mi place de fata asta. Băiatul era de treabă. Gagicul ei stă în spate, nu vede unde îi fug ochii. E golancă! Mie nu îmi plăcea din start de ea. M-a enervat foarte tare ea și situația. Nu sunt așa prietenoasă! Hai să dorm cu una care e amețită pe tine! Eu sunt geloasă, sunt posesivă, ori e al meu, ori îl omor în somn, e foarte simplu. Arăt a psihopată, mă văd și eu acum…zici că sunt nebună rău, dar nu sunt!” a povestit Ruby la „Xtra Night Show”, cu zâmbetul pe buze.

De ce nu se mărită cu iubitul ei, Adrian?

Ruby trăieşte o poveste de dragoste cu Adrian, unul dintre dansatorii săi. Cântăreaţa a vorbit despre relaţia cu iubitul ei şi a dezvăluit și motivul pentru care, încă, nu se mărită. Artista a recunoscut faptul că este, pentru moment, imatură, defect pe care îl are inclusiv și partenerul ei.

Povestea noastră de dragoste a început tumultuos, după câțiva ani în care am fost prieteni. Cred că, la nivel subconștient, a fost dragoste la fiecare revedere, doar că nu i-am dat voie să se dezvolte mult timp.

Ce m-a atras, lăsând la o parte treaba asta că e frumușel și are pătrățele și toate cele, a fost faptul că încă se juca jocurile copilăriei, iar pe mine cu joaca mă dai gata

Cred că defectul nostru comun este că suntem imaturi, dar eu mă bucur de imaturitatea noastră. Nu trebuie să ne grăbim să fim adulți pentru că avem timp de asta o viață întreagă”, a spus Ruby, potrivit viva.ro.

Citește și...