Rubyina regină, pe manele balerină! Bruneta a încins atmosfera, în timp ce Pepe o sorbea din priviri și iubitul o pipăia pe fund

Publicat: 24/02/2020 | 10:14

Știm cu toții că weekendul este destinat distracției și relaxării, iar vedetele noastre profită din plin de acest lucru. Ruby, căci despre ea este vorba, s-a numărat printre invitații de seamă de la botezul copilului lui Jimmy Dub. Bruneta a încins atmosfera toată seara, s-a distrat de minune și și-a unduit formele apetisante pe manelele cântate de nimeni alta decât Laura Vass.

La botezul copilului lui Jimmy Dub și-a făcut prezența toată crema showbizului românesc. Printre invitații de seamă s-a numărat și Ruby, iar bruneta a știut ce trebuie să facă, pentru a întreține atmosfera. Îmbrăcată într-o pereche de blugi mulați și un top alb, cu un decolteu super sexy, vedeta a făcut ravagii printre invitați, iar printre bărbații care s-au topit de dragul formelor ei a fost nimeni altul decât Pepe!

Cântărețul a sorbit-o din priviri pe Ruby, în timp ce bruneta dansa de mama focului pe melodiile cântate de Laura Vass. Mai mult, la un moment dat, Ruby a urcat pe un scaun și s-a dezlănțuit de-a binelea, iar iubitul ei a profitat din plin și, prin prisma pretextului că o ține pe cântăreață să nu cadă, a pipăit-o pe fund, în văzul tuturor. Cu toate acestea, se pare că Ruby nu a fost deloc deranjată de gestul bărbatului iubit și, mai mult, a dansat în continuare, tare mândră.

La petrecerea de botez a copilului lui Jimmy Dub, oamenii s-au distrat pe cinste și s-au simțit extrem de bine. Nașul bebelușului a fost nimeni altul decât Connect-R, care a întreținut atmosfera și s-a bucurat de acest moment special din viața lui.

Citește și...