Rusoaica Kinsey Wolanski i-a înnebunit pe internauți după ce a intrat în costum de baie pe teren la finala Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 02/06/2019 | 10:38
Rusoaica Kinsey Wolanski i-a înnebunit pe internauți după ce a intrat în costum de baie pe teren la finala Champions League!
Rusoaica Kinsey Wolanski a pătruns pe teren în timpul finalei Champions League dintre Tottenham și Liverpool câștigată de „cormorani” pe „Wanda Metropolitano” cu scorul de 2-0.

Kinsey Wolanski este un fotomodel rus, iubita „youtuber-ului” Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul „Vitaly Uncensored”, ce a fost interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. „Vitaly Uncensored” este numele unui site de farse care folosește tematică de natură sexuală.

Contul personal de Instagram al lui Kinsey Wolanski a fost asaltat de sute de mii de urmăritori noi, odată cu gestul din finala Champions League. Vitaly Zdorovetskiy este mândru „nevoie mare” de prietena sa, confirmându-i identitatea după ce aceasta a pătruns pe teren în timpul disputei dintre Liverpool si Tottenham. Kinsey a devenit celebră odată cu pictorialele din Sports Illustrated, FHM si Maxim.

Partida de pe „Wanda Metropolitano” din Madrid, arenă pe care își joacă meciurile de pe teren propriu formația Atletico, a început practice de la scorul de 1-0 pentru „cormorani” după ce Salah a înscris de la punctul cu var după un penalty acordat corect în urma unui henț în careu în secunda 24 a finalei.

Tottenham nu a avut puterea de a reacționa, iar reușita din minutul 2 semnată de egiptean s-a menținut până spre finalul partidei. Intrat pe teren în minute 58, Divock Origi, a punctat pentru 2-0, stabilind și scorul final al duelullui 100% englezesc din ultimul act al acestei ediții a Champions League.

Cu acest triumf, Liverpool a ajuns la 6 trofee Champions League în palmares, „cormoranii” apropiindu-se la un trofeu de A Milan, care are șapte trofee, topul fiind dominat de Real Madrid cu 13 trofee Champions League.

Citește și...