S-a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Cristina și Bănel Nicoliță: “Îl certa mereu din această cauză”. Fosta soție a rămas și cu vila, și cu grădinița

Publicat: 28/08/2020 | 19:29
S-a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Cristina și Bănel Nicoliță: “Îl certa mereu din această cauză”. Fosta soție a rămas și cu vila, și cu grădinița

Divorțul lui Bănel Nicoliță de Cristina, femeia cu care a făcut două fete, a adus multe întrebări în cercul lor de prieteni, dar și în rândul fanilor. Iar surse din anturajul fostului cuplu au dezvăluit adevăratul motiv al separării oficiale care s-a produs în mare secret la un notar. Potrivit dezvăluirilor făcute de un apropiat sub protecția anonimatului, fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rămas și cu vila, și cu grădinița pe care au deschis-o împreună în București.

Citește și: Bănel Nicoliță, primele declarații despre noua iubită + Ce mesaj i-a transmis fostei soții, cu care are două fete: “Am încercat să…”

S-a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Cristina și Bănel Nicoliță

Surse din anturajul fostului fotbalist a enumerat într-un interviu problemele grave apărute în mariajul acestuia. Implicarea totală a lui Bănel Nicoliță la CS Făurei, clubul din orașul său natal, l-a făcut să piardă multe momente prețioase din viața celor două fiice, dar și a Cristinei. Fosta soția i-a cerut de multe ori să nu mai cheltuiască atât de mulți bani pentru acest proiect, însă, el nu a ascultat-o.

Nu rata: Bănel Nicoliță, jucătorul preferat al lui Gigi Becali, n-a avut noroc în afaceri. Iată cum a ajuns la fundul sacului

“Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură si cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”, au declarat surse din anturajul fostului cuplu pentru publicația impact.ro.

Cu Bănel Nicoliță ca jucător și investitor, CS Făurei a promovat în Liga a treia la finalul sezonului 2017-2018. De altfel, la finalul anului trecut, el a anunțat că nu se va mai implica la clubul de fotbal din orașul său natal. A fost însă prea târziu… ruptura dintre el și Cristina era uriașă… iar în luna februarie a acestui an, ei au semnat la notar actele de divorț.

“Am renuntat la proiect. Fetița mea cea mare și-a dorit mult să renunț, chiar dacă am băgat mulți bani și pasiunea e mare pentru mine copilul e cel mai important”, a dezvăluit fostul sportiv la microfonul Digi Sport.

Descoperă și: După ce a ajuns la fundul sacului, Bănel Nicoliță a rămas și fără nevastă. Ce declarații emoționante a făcut Cristina în ziua nunții cu fostul fotbalist 

Bănel Nicoliță și fosta soție s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca urma cursurile Facultății de Finanțe și Bănci, iar el evolua la FCSB. Ei au avut o nuntă spectaculoasă care a avut loc în 2014. În urmă cu două zile, paparazzii de la CIAO.RO l-au surprins pe Bănel Nicoliță în compania unei femei; deși se aflau în public, la o terasă, fostul sportiv a pipăit-o pe fund pe noua iubită, o brunetă misterioasă.