S-a aflat! Cine este marele câștigător Survivor România de la Kanal D

Autor: Daria Popa
Publicat: 18/05/2020 | 09:56
S-a aflat! Cine este marele câștigător Survivor România de la Kanal D

 Show-ul Survivor România se apropie de marele final, iar fanii deja fac mare vâlvă în mediul online, susținând că se știe cine va pleca acasă cu premiul, dar și cu trofeul concursului. 

Fanii emisiunii Survivor România sunt de părere că Iancu, fratele lui Culiță Sterp și Elena Ionescu vor fi trimiși direct în finală de televiziunea Kanal D și public, iar ceilalți concurenți se vor lupta pentru locurile lor, potrivit speculațiilor din mediul online. Mai mult, fanii mizează, în finală, pe Emanuel și Lola, cei doi având performanțe sportive mai bune decât ale celorlalți concurenți din cadrul Survivor România.

CITEȘTE ȘI – RUBY, ATACATĂ DUR DE ELENA IONESCU LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”I-AȘ DA O LECȚIE. I-AȘ STINGE PUȚIN LUMINA”

Șase concurenți se bat pentru marele premiu

În cursa pentru marele premiu de la Survivor România au rămas șase concurenți, trei din echipa Războinicilor și trei din echipa Faimoșilor.

  • Cezar
  • Elena
  • Emy fac parte din echipa Faimoșilor.
  • Emanuel
  • Lola
  • Iancu fac parte din echipa Războinicilor.

În ce constă marele premiu de la Survivor România

Cei șase concurenți rămași în competiție se vor lupta, în curând, pentru marele premiu din finala concursului. Acesta constă în 50.000 de euro, dar și un trofeu. În urmă cu puțin timp, Cristina Șișcanu a vorbit și ea despre marea finală din cadrul Survivor România și a mărturisit că vede marele premiu în mâna unui Războinic.

NU RATA – CRISTINA ȘIȘCANU ARUNCĂ BOMBA! PE CINE VEDE CÂȘTIGĂTOR LA SURVIVOR ROMÂNIA

”Toți sunt buni, dar mie mi se pare că Emanuel ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul. A fost foarte bun în competiție până acum”, a spus Cristina Șișcanu. Cristina Șișcanu a părăsit “Survivor România”, după ce colegii ei din echipa Faimoșii au propus-o spre eliminare alături de Elena Ionescu și Asiana Peng.

Citește și...