S-a aflat cine l-a ucis, de fapt, pe Răzvan Ciobanu. Dezvăluire uluitoare la 7 luni de la tragedie

Publicat: 21/11/2019 | 09:54
S-a aflat cine l-a ucis, de fapt, pe Răzvan Ciobanu. Dezvăluire uluitoare la 7 luni de la tragedie

La șapte luni de la moartea designerului Răzvan Ciobanu, avocata și bua lui prietenă face dezvăluiri uluitoare despre cine ar fi vinovat. Ea susține că într-un final a aflat tot ce s-a întâmplat în acea noapte când Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, iar detaliile vor fi făcute publice în curând.

Aș fi vrut să fie sancționat, însă, din păcate, ce a făcut acel individ nu intră în sfera infracțiunilor prevăzute de Codul Penal. Dacă ar fi pedepsită mizeria umană cu siguranța ne-am plimba într-un oraș pe jumatate gol. Audierile s-au terminat. Aștept soluția în dosar. O cunosc, însă aștept să-mi fie comunicată.

Părinții lui Răzvan nu își vor mai reveni vreodată. Nici nu cred că au cum. Starea medicală a tatălui este în continuare precară, incercam sa tinem sub control cu medicamentatie”, a declarat Laura Vicol în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...