S-a aflat! Cum își menține Kate Middleton frumusețea și silueta de invidiat. Ce mănâncă în fiecare zi soția prințului William

Publicat: 11/07/2019 | 20:00

Kate Middleton, soția prințului William, este mama a trei copii, dar arată senzațional. Asta, în principal, faptului că este mare iubitoare de sport. Totodată este și foarte atentă la alimentele pe care le consumă.

Potrivit Mirror, Kate Middleton mănâncă, zilnic, multe fructe și legume, dar și cât mai puține alimente procesate. De asemenea, când a acumulat kilograme, a urmat dieta Dukan, adică a renunțat la carbohidrați și s-a concentrat pe proteine și grăsimi sănătoase.

În plus, în fiecare dimineață, soția prințului William bea un smoothie în care amestecă spirulină, matcha, kale, spanac, afine și coriandru. După-amiază, Kate consumă, de regulă, salate și fructe.

Iar pentru a-și menține pielea catifelată și radiantă, Kate Middleton mănâncă pepene, goji și supă rece gazpacho. La cina, de pe mama ei nu lipsește puiul la cuptor sau cârnații de casă, potrivit click.ro.